- Член од
- 30 март 2010
- Мислења
- 1.441
- Поени од реакции
- 400
Јас не познавам такви.а во такво место кај што живееш ти македонкиве наши дали фрлаат око на албанци?
Мислам дека има, ама ретки се.
Јас не познавам такви.а во такво место кај што живееш ти македонкиве наши дали фрлаат око на албанци?
ne e samo do higiena i do kes eНе мора да поминам покрај училница, кога се дружам со Албанки, ги знам како хигиенски и никоја не смрди!
Напротив купуваат многу скапи козметички препарати и секој ден се во козметичките салони.
Повеќе можеш да видиш Албанки во козметичките салони отколку Македонки.
Не се убави кој ти кажал,да беше девојката што ја познавам бубрегот би и го дал,многу згодна девојка и финаzatoa sto ne se tolku ubavi kako makedonkite te. ne se ic ubavi poveketo.....posle zatoasto se povleceni te. doma ne im davaat ni da se druzat so nasi......reliogijata e naj golem problem.......na pr tie ne davaat seks ili nekoi davaat ama usno ili analen te. izigravaat devici,nesmeat da se opustat poradi strogata nivna religija a na nasite sekako ne im se sviga toa...............isl
Зато не викај дека не се хигиенски, кога се повеќе од тоа.Тоа затоа што македонкиве немаат пари додека пак шиптаркиве .... па пуни се ко брод.
poveketo rekov ne rekov siteНе се убави кој ти кажал,да беше девојката што ја познавам бубрегот би и го дал,многу згодна девојка и фина
milsi si ti samo deka se povleceni samo kolku im znae bojlerceto . i da ima ubavi stvarno albanki.poveketo rekov ne rekov site
Owned ..... -.-'Зато не викај дека не се хигиенски, кога се повеќе од тоа.
Сакав да кажам, повеќе од хигиенски.Owned ..... -.-'
Ај те молам не тропај глупости.Како прво .... грди се .(точка) како второ смрдат .(точка) како трето Нејќам батињата и да ми дојдат на врата и да ме истребат се со стрина вујна баба и тако даље
Ја знаете песната од Арчи - Да пукнеш леле што ми направи
Торбешите не се способни торбешка да фатат Албанка ќе фателе...dodeka Makedonec Musliman(Torbesh) moze da zeme za zena bilo albanka, turcinka, bosanka i.t.n. bidejkji se od ista religija.
Дали ти си го видела ова или само лупеташ тука ?zatoa sto ne se tolku ubavi kako makedonkite te. ne se ic ubavi poveketo.....posle zatoasto se povleceni te. doma ne im davaat ni da se druzat so nasi......reliogijata e naj golem problem.......na pr tie ne davaat seks ili nekoi davaat ama usno ili analen te. izigravaat devici,nesmeat da se opustat poradi strogata nivna religija a na nasite sekako ne im se sviga toa...............isl
Сакаш да го скршиме мразот?Албанките не фаќаат Македонци затоа што не им е до губење време. Со Македонецот врската би немала никаква иднина.
Ниедна од моите другарки Албанки немала дечко Македонец, ниту сум слушнала за некоја во мојот град. А Турчинките и Босанките да.
--- надополнето: 24 декември 2011 во 03:28 ---
Ај те молам не тропај глупости.
Албанките не смрдат. Напротив, најдотерани се и најубаво мирисаат (до скапите парфеми изгледа е).
Убави се и многу женствени и културни.
--- надополнето: 24 декември 2011 во 03:30 ---
Торбешите не се способни торбешка да фатат Албанка ќе фателе...
Да, може да трчаат по нив за да им го пукнат носот како што им го пукаат !
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:05 ---
Дали ти си го видела ова или само лупеташ тука ?
И која е таа религија што дозволува секс пред брак ?
imam drugari sto izleguvale so albanki i imale takvi iskustvaАлбанките не фаќаат Македонци затоа што не им е до губење време. Со Македонецот врската би немала никаква иднина.
Ниедна од моите другарки Албанки немала дечко Македонец, ниту сум слушнала за некоја во мојот град. А Турчинките и Босанките да.
--- надополнето: 24 декември 2011 во 03:28 ---
Ај те молам не тропај глупости.
Албанките не смрдат. Напротив, најдотерани се и најубаво мирисаат (до скапите парфеми изгледа е).
Убави се и многу женствени и културни.
--- надополнето: 24 декември 2011 во 03:30 ---
Торбешите не се способни торбешка да фатат Албанка ќе фателе...
Да, може да трчаат по нив за да им го пукнат носот како што им го пукаат !
--- надополнето: 24 декември 2011 во 04:05 ---
Дали ти си го видела ова или само лупеташ тука ?
И која е таа религија што дозволува секс пред брак ?
Оваа фалинка уште од раѓање им е присутна на тие што ги викаш торбеши?Торбешите не се способни торбешка да фатат Албанка ќе фателе...