здраво, јас сум нов член штотоку регистриран да се навратам на топикот
со комплименти сум мн креативен, кога ке и пријадам, секако ке и пријдам, и учтиво ке прашам дали ке и пречи моето друшто, ке воспоставам комуникација, но мислам дека претерувам со комплиментите, од типот на, јас мора да сум сонцето ти земјата колку поблиску ти се доближувам стануваш по жешка, спонтано во секоја реченица во пресрет ми доага некој комплимент, пред 2 дена имав дијалог со зафатена девојка, ја гледав во очи, и зборував нежно на уво, и незабелезително со усните ја допирав по вратот воедно држејки ја за рака, силно ми ја стискаше раката, се смееше на мојте комплименти не велејки фала, туку нема шанси со широка насмевка. проблемот е во тоа што не ја смував, истото ми се случи и со друга девојка. едноставно имам вметнато слика во мојата самодоверба дека сум неодоливо шарамантен и скоро секоја фраза ја употребувам како флерувајне збогатена со комплименти и сето тоа се одвива во рок од најмогу 15 мин и после ја викам да одиме надвор. Сега ве молам одговрете ми дали грешката ми е во комплиментите или избрзувам, ве молам вашите коментари да не прераснат во сарказам