Девојки, дали ви годи да ве опсипуваат со комплименти?

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
debela si treba da vezbas,farbata ic ne ti se pogodila ovoj pat,lakot ti e ckart na noktite kaj taa boja si ja odbrala.... i dr komplimenti koj so nekoi nemaat muda da gi kazat :D
Toa e toa! Nemozham so mojava koga prvpat pochnavme da se gledame za srekja si postaviv nekoj si avtoritet, i za mnogu raboti ja kritikuvam ko Monsi sum :D No site tie raboti gi promeni i mnogu mi e pozgodno sega, poprijatno se chuvstvuvam so nea. KAzhi ja voistinata zaebi komplimenti

Член од
5 декември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
1
ајде повеке мислејна се бара, нека се издигне темава

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Им годи.
На сите.
Само треба да знаеш како :)
Треба да ја дозираш правилно и тоа да знаеш многу убаво да го спакуваш... А богами, аматериве денес, врска немаат.
Што, и, ми одговара. Им доаѓам ко изненаџење.
Оу јеа!1

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
Им годи.
На сите.
Само треба да знаеш како :)
Треба да ја дозираш правилно и тоа да знаеш многу убаво да го спакуваш... А богами, аматериве денес, врска немаат.
Што, и, ми одговара. Им доаѓам ко изненаџење.
Оу јеа!1
a kako dava komplimenti eden ,,profesionalec,, da ne recam ti?/

A

AnFem

Гостин
Не! Непријатно ми е и имам чувство дека најчесто ми се прави лице.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
здраво, јас сум нов член штотоку регистриран да се навратам на топикот
со комплименти сум мн креативен, кога ке и пријадам, секако ке и пријдам, и учтиво ке прашам дали ке и пречи моето друшто, ке воспоставам комуникација, но мислам дека претерувам со комплиментите, од типот на, јас мора да сум сонцето ти земјата колку поблиску ти се доближувам стануваш по жешка, спонтано во секоја реченица во пресрет ми доага некој комплимент, пред 2 дена имав дијалог со зафатена девојка, ја гледав во очи, и зборував нежно на уво, и незабелезително со усните ја допирав по вратот воедно држејки ја за рака, силно ми ја стискаше раката, се смееше на мојте комплименти не велејки фала, туку нема шанси со широка насмевка. проблемот е во тоа што не ја смував, истото ми се случи и со друга девојка. едноставно имам вметнато слика во мојата самодоверба дека сум неодоливо шарамантен и скоро секоја фраза ја употребувам како флерувајне збогатена со комплименти и сето тоа се одвива во рок од најмогу 15 мин и после ја викам да одиме надвор. Сега ве молам одговрете ми дали грешката ми е во комплиментите или избрзувам, ве молам вашите коментари да не прераснат во сарказам :)
Девојките во дискотеките не сакаат многу да ги замараш другар. Тие се излезени со цел да се забавуваат и на крај од забавата да си најдат некого со кого ке си ја завршат перфектно. Немаш потреба од комплименти многу ,тоа го погребавме заедно со Казанова, единствено што ти треба е да си направип имиџ во малиот град, лугето да те ценат како стабилна личност а не како дрдорко кој им се пушта на сите девојки зошто ке бидиш тема на разговор на бабите кои те познаваат. Мој совет одбериси девојче едно за почеток и само него да му се удвараш, не зборuвaj и многу повеќе реагирај, реакциите се многу побитни, пример купии цвеќе. поканија да излезите како маж, понудии пијалок, и кога ја викаш надвор викнија на некое место поинтересно од дискотеката, не надвор на клупата сами во темница биди креативен. Биди свој не глуми реума заеби книги за шармот не се користат во праксата. Примениги методиве ќе имаш позитивни резултати доколку бараш девојка рамна на тебе(физички изглед и финансиска состојба).Зошто ке јадиш контињери не корпи уште долго време

С

Сатори

Гостин
Не знаев дека сум ја згрешила темата и дека сум залутала во љубовни проблеми, но добро ... o_O
Инаку да, нормално дека сакам комплименти.
Но само од некој кој ми се допаѓа, од досадни напорни типови единствено ми останува правењето на оваа фацка :rolleyes: и „Абе ајде!“ коментар.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Не знаев дека сум ја згрешила темата и дека сум залутала во љубовни проблеми, но добро ... o_O
Инаку да, нормално дека сакам комплименти.
Но само од некој кој ми се допаѓа, од досадни напорни типови единствено ми останува правењето на оваа фацка :rolleyes: и „Абе ајде!“ коментар.
Абе ајде:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom