Во Саудиска Арабија наскоро закон за привлечни очи

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Очигледно сте некоја гадна групација на атеисти ... и атакувате на сите теми каде што ќе сретнете какви такви верници, ... и ради тоа мислам дека нема потреба да го тупам со тебе, оти ти у живото твој незнаеш шо ти фали .... уствари шо ти фали на тебе у живото бе смотан :pos:
Не знам него, но тебе ти недостига писменост, интелегенција и култура. Освен тоа, не си лош дечко...

M

.:makedonec:.

Гостин
Не знам него, но тебе ти недостига писменост, интелегенција и култура. Освен тоа, не си лош дечко...
Имам одлична интелегенција, писмен сум а и културата ми е на ниво, ама едноставно тешко е да се разбереш сонекој што ги нема овие работи и функционира врз база на работи што ги чита од интернет и тоа по тие атеистички страни !!!:tapp:

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115

Имам одлична интелегенција, писмен сум а и културата ми е на ниво, ама едноставно тешко е да се разбереш сонекој што ги нема овие работи и функционира врз база на работи што ги чита од интернет и тоа по тие атеистички страни !!!:tapp:

M

Muranyi

Гостин
Добро ае не кажувај ''бисерчиња'' ... има муслимани кои се срамат од тоа што нивните фундаметалисти го прават по светот ... а никаде не сум слушнал некој христијани да се срамат поради тоа што не сме направиле нешто толку лошо како нив ... ние си имаме наш стил на напад кој е правилниот (ако веќе зборуваме за кој што прави по светот) ако ние христијаните имаме некој проблем едноставно собираме 40 000 -50 000 христијани одиме во Авганистан,Сомалија,Ирак, Чеченија,Либија,или било каде и ги убиваме тие што прават проблеми и што нешто им смета и тоа како мажи со мажи ... а тие (муслиманите) војуваат така што земаат два авиони ги залетуваат во некои згради и убиваат илјадници деца,жени и невини граѓани кои што никогаш во животот не фатиле пушка, или завземаат едно школо со 350 деца и 20 наставнички, ставаат 300 кила пластичен експлозив и прават мармалад од деца на возраст помеѓу 7 и 14 години ... тоа е разликата помеѓу размислувањето мое и она на некој арап од Сирија (н.пр) ... ако имаат некој проблем саудијците или иранците нека соберат 40 000 муслимани и нека дојдат да го решат како мажи во Франција,Русија,САД,Велика Британија, или било каде во Европа и Америка !!! .... воздржи се од коментари ,залудно е да браниш некои погрешни факти ;)
Со вакви ставови те чека посебен казан,со Луцифер како главен аниматор.Да си знаеш само:)

M

Гостин
Со вакви ставови те чека посебен казан,со Луцифер како главен аниматор.Да си знаеш само:)
Добро ае кажи шо треба да правиме ... еве ти или било кој кажи шо да правиме еве на пример, што треба да се случи за да изреагираме... ајде да те видам како треба да се одговори на провокациите (физички и психички) ???? :mad:

P.S - Ајде кажи твое мислење лудачино ?

M

Muranyi

Гостин
Добро ае кажи шо треба да правиме ... еве ти или било кој кажи шо да правиме еве на пример, што треба да се случи за да изреагираме... ајде да те видам како треба да се одговори на провокациите (физички и психички) ???? :mad:

P.S - Ајде кажи твое мислење лудачино ?
Ти како верник-православен Христијанин не смееш да направиш ништо.Дури и самиот Исус ти препорачува да го свртиш и другиот образ.Што мислиш дека Бог ќе ти опрости ако му ги убиваш чедата?

M

Гостин
Ти како верник-православен Христијанин не смееш да направиш ништо.Дури и самиот Исус ти препорачува да го свртиш и другиот образ.Што мислиш дека Бог ќе ти опрости ако му ги убиваш чедата?

Истите чеда ќе влетаат во некоја продавница ќе ја расцепат со Ц4 и ќе скинат 100 души ! :tapp: ... тоа не ти е изрека, треба да има мирво светот ама неможе да има само ако едната страна е мирна а другата прави лудории

M

Muranyi

Гостин
Истите чеда ќе влетаат во некоја продавница ќе ја расцепат со Ц4 и ќе скинат 100 души ! :tapp: ... тоа не ти е изрека, треба да има мирво светот ама неможе да има само ако едната страна е мирна а другата прави лудории
Не те разбирам.Кои страни?Па нели се сите на иста страна?Муслиманите нели се негови чеда?На тоа ли мислиш?

M

Гостин
Не те разбирам.Кои страни?Па нели се сите на иста страна?Муслиманите нели се негови чеда?На тоа ли мислиш?
Па очигледно е дека или не свакаш за што зборам или се правиш мутав па ме зафркаваш, ... да чедата, чедата ''добри'' и ''воспитани'', ''културни'' и ''интелектуални'' , кои што од толку голема совест која што ја имат ги бутнаа зградите у Америка и убија 5 000 чеда божји кои беа навистина праведни и културни ... за жал не ја сваќам вашата теорија која и да е, се си мислам дека сакате да ми докажете дека треба ние македонците да ги оставиме шќиптарите да ни се серат над главата, србите да се откажат од косово, русите да ги остават на раат кавкаските екстремисти, американците да си бегаат од авганистан и да остават да се воспостави втор талибански режим, французите и англичаните да си одат од Сомалија и да остават тамошните ''праведни '' бунтовници да го касапат на мира населението ... и така ние ќе си ''живееме'' на мира нели и се ќе ни биде ''убаво'' и ''весело'' ....

P.S - незнам веќе која ви е идејата ???

G

galaxy

Гостин
Па очигледно е дека или не свакаш за што зборам или се правиш мутав па ме зафркаваш, ... да чедата, чедата добри и воспитани, културни и интелектуални , кои што од толку голема совест која што ја имат ги бтнаа зградите у Америка и убија 5 000 чеда божји кои беа навистина праведни и културни ... за жал не ја сваќам вашата теорија која и да е се си мислам дека сакате да ми докажете дека треба ние македонците да ги оставиме шќиптарите да ни се серат над главата, србите да се откажат од косово, русите да ги остават на раат кавкаските екстремисти, американците да си бегаат од авганистан и да остават да се воспостави втор талибански режим, французите и англичаните да си одат од Сомалија и да остават тамошните ''праведни '' бунтовници да го касапат на мира населението ... и така ние ќе си ''живееме'' на мира нели и се ќе ни биде ''убаво'' и ''весело'' ....

Како се осмелуваш да го земаш Законот во свои раце?
Зошто се нарекуваш Христијанин кога не си?
Знаеш што ти следува според Христијанството, по смртта, ако ова погоре навистина го мислиш?
Ти не си ништо повеќе од напалено дете кое меша религија со нација.

M

Гостин
Како се осмелуваш да го земаш Законот во свои раце?
Зошто се нарекуваш Христијанин кога не си?
Знаеш што ти следува според Христијанството, по смртта, ако ова погоре навистина го мислиш?
Ти не си ништо повеќе од напалено дете кое меша религија со нација.
Добро бе ќе кажете ли ви ''возрасните'' шо мозок имате или шо ? ... не ни можам да го земам законот во мои раце :pos: ... (проста изрека ''Како се осмелуваш да го земаш Законот во свои раце? '')

P.S- ебави куротресините ме утепаа од вреѓање а они у животт нивни ништо не размислувале на оваа тема и едино нешто што ќе ви текне е од типот на Киро Глигоров '' Zemete se samo ostavete ne na raat '' ??? до кога

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Па очигледно е дека или не свакаш за што зборам или се правиш мутав па ме зафркаваш, ... да чедата, чедата ''добри'' и ''воспитани'', ''културни'' и ''интелектуални'' , кои што од толку голема совест која што ја имат ги бутнаа зградите у Америка и убија 5 000 чеда божји кои беа навистина праведни и културни ... за жал не ја сваќам вашата теорија која и да е, се си мислам дека сакате да ми докажете дека треба ние македонците да ги оставиме шќиптарите да ни се серат над главата, србите да се откажат од косово, русите да ги остават на раат кавкаските екстремисти, американците да си бегаат од авганистан и да остават да се воспостави втор талибански режим, французите и англичаните да си одат од Сомалија и да остават тамошните ''праведни '' бунтовници да го касапат на мира населението ... и така ние ќе си ''живееме'' на мира нели и се ќе ни биде ''убаво'' и ''весело'' ....

Не е наша идеата, туку на верата со која се перчиш - Христијанството. Идеа со која ниту јас а како што гледам ниту ти не се согласуваш. А сепак се нарекуваш христијанин.

M

Гостин
Не е наша идеата, туку на верата со која се перчиш - Христијанството. Идеа со која ниту јас а како што гледам ниту ти не се согласуваш. А сепак се нарекуваш христијанин.
Епа незнам тогаш зошто те подржуваат сите членови на форумот кога самиот велиш дека не се согласуваш со христијанството ... а јас никаде не го пишав тоа .... има две работи , или се сите атеисти или имаат нешто против сонцето македонско на мојот профил :pos: ...:tapp:

P.S - Патем имаш грешка во цитираниот мој одговор кој е ставен на твојот профил се мисли на " никаде не сум слушнал некој христијани да се срамат поради тоа што не сме направиле нешто толку лошо како нив (се мисли на муслиманите)'' а не така како што ти си цитирал смотан ... немам проблем јас ти колку сакаш глупирај се ама грешноти се задебелени зборовите ,... и даваш сосем друго мислење на реченицата !

T

Tetro

Гостин
Ајде кажи твое мислење лудачино ?
кога ќе се спојат "+" и "-", избледува се` што било добро кажано.

Како беше она:
Не возвраќајте им на оние што ви прават зло! Ако некој те удри по едниот образ, сврти му го и другиот.
Ако некој те тужи за да ти ја земе кошулата, дај му го и палтото.
Ако некој те присили да му ги носиш торбите еден километар, ти носи му ги два километри.
Кога некој ќе запроси нешто од тебе - дај му; и не одбивај човек што бара да позајми нешто од тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom