Последна смс

Член од
11 ноември 2011
Мислења
202
Поени од реакции
235
Да,насловот кажува се... Овде напишете ја вашата последна смс порака во телефонот,и личноста од која сте ја добиле . Еве јас да почнам ...

* Потцетување !Јас сум едно пријателче кое одамна го нема чуено твојот глас,а исто така немам ни прочитано твоја смс.Затоа еве јас пишувам ! :* те гушкам xxx *

Пораката е од еден многу драг пријател,кој што не е моментално овде во земјава ...

Pocituvani, Vasata smetka za 11/2011 iznesuva 844.00 denari. Uplatata moze da je izvrsite do 20.12.2011. Vasiot Vip.

Hey izvini vaka kasno so ti pisam, :) za toa na fb sakase da znaes, hm da receme deka ne se zaboravaat minatite vremina i ubavite zborovi :), imas pozz od Ane, dobra nok :*, love you <3
пораче од бившата од сношти
едит: Претплатникот што го баравте во 07:45 сеуште е недостапен

Pocituvani, Vasata smetka za 11/2011 iznesuva 844.00 denari. Uplatata moze da je izvrsite do 20.12.2011. Vasiot Vip.

Untitled-1.jpg

Brat kazimu na ovie vre site oprema vrati kaj mene na mojt borj GANDZA

Знам , ни ја не разбрав...

Од еден другар.

igor so napravi za novagodina kaza ti da kupes 10 kutii petardi i 5 gajbi pivo koga ke kupes znam deka e rano ama aj da pobrzame nema smisla nogu sme spori eee i uste nesto da ne zabraves posle koa ke dojdes kaj mene da zemes toa so ti kaza u da doneses 5000 denara za cera znaes za so ajde pozdrav

Sender:
Darko
Received:
07:54: 55
Today

P:S разбуди ме да го ..., нема ни точки ни запирки како му текне така пишува !

Постои дата која не се заборава и долго трае! Ако некогаш си била несреќна денес биди пресреќна. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
Пораката е пратена пред пола сат, и е од една моја добра другарка:)

Добар начин да се пофалиш, дека ти е роденден:icon_mrgr:

Ај среќен нека е.
Не било случајно што се викаш Николина.

Za 77000 poeni vo igrata: Na koj datum Toshe Proeski go odrzha posledniot koncert?
1=5 Oktomvri, 2007, 2=5 Septemvri 2011. Prati 1 ili 2 na 1400....

Твој клуб
Вашата нарачка е пристигната во продажниот салон на t-mobile Veles.
Подигнете ја најдоцна за 15 дена . !
:D :D :D :D :D :D :D

Процедурално : мислам дека имаше ваква тема во мобилни и телефонија.

Сине да не забравеш да јадеш, и имаш 30 ден на масата со нив купи си смоки и чокобисквит, во 13:00 стави грав да се вари, и aко почне да врне собери ги алиштата од жицата. Чао сака те мамичка. :icon_mrgr: :pos:

Еј Ана за ноември по 2325ден. имаме за сметки...итн.
Од мојата најубава форумџика/цимерка :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom