Кили vs. изгубена водителка од АБ Канал

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Ѕвер си е Кили..него, емисијава од коа е? кога има реприза?

Баш би сакала одма БАН пошто и онака барав опција за ДЕАКТИВИРАЊЕ но не најдов!
Онда како да ми го направите тоа задоволство БАН? И онака МРЗИТЕ ЖЕНИ ОВДЕ ..ЗАТОА И ГИ НЕМА;)

Mрзиме жени? ма немој да ме јебеш бре! :pos:

Тоа е исто како на емисија за готвење водителката да го праша Игор Џамбазов дали е сеуште алкохоличар.
Примеров не ти држи вода. Едно е да прашаш некого "имајќи го во предвид твоето минато за кое целата јавност знае, дали сеуште си алкохоличар?" или "на што дрога си сега, одма, во моментов?".
Првото е прашање, второто е обвинение обвиткано во прашање.

Водителката е типична wanna be скопска шмизла, да глуми џет сет, и слични работи.Мене воопшто ниту ми е убава, згодна, а најмалку јебежлива.Прави крајно идиотски емисии, преокупирана е со фејсбук, и која емисија и да води таа поставува само такви прашања.
Девојки коишто се преокупирани со фејсбук, статуси и такви пиздарии ти се типични идиоти со празни глави.Ало, емисијата и се вика FACEBOOK!!

Што се однесува до џанаков ми е крајно одвратен.Цел живот се продава на проста маса со тие србизми, пцуење у емисија, глумење лудило, а најголем дострел во кариерата му е да глуми наркомани во филмови каков што и е.Кили сето тоа го прави намерно за да привлече внимание.

На водителката и направи огромна реклама.Претпоставувам повеќето не ни знаеја дека постои.

Како прво Кили е медиумска личност, а таквите личности се на мета и тоа самите си го знаат.Цело Скопје знае дека е наркоман невиден, а тој се налутил што некој го прашал на што е.Види типецот продава морал!Сигурно после емисија пак отишол и се пукнал у вена.

Си го бараше, па еве си го доби. Тоа е, непрофисионалност. Респект за Кили.

btw...

И некој да не ја има цела емисија со водителката од АБ Канал? :)

а што се шпекулира дека конзумирал Кили на времето? : ))

Сериозно, ти е прашањево или? се знае......Хероин.

а што се шпекулира дека конзумирал Кили на времето? : ))

Кафе, вода, алкохол, храна, цигари.Од тајни извори дознавме дека конзумирал YUGOSLAVIA во црвено паковање..

Го прегледав клипот целосно. Муабетот оди, кога кили вика, дека фејсбук може да те расположи а не да те падни во депресија. Глупаво било коментар на фејсбук да те изнервира.
Не видов кили да е весел од коментарот прочитан на фејсбук:)

Што можеме да заклучиме од целата ситуација?
Дека Кили е геј.
Кили го направи пушењето кур = getting high.
Со тоа, призна дека е геј.

Како надоврзување на тоа пак, сите тие што му аплаудираат на Кили и го прогласија за tsar, пошо се согласија со неговата констатација = се пронајдоа, и преферираат да бидат high, исто така се хомиќи.

Моќта на потсвеста, јеби га.

( :vozbud: )

Апел до сите феминистички змаеви и исфеминизирани пола мажиња кои што викаат Кили ми е одбивен, Кили да се засрами.

Епа драги мои фнучиња, во реалниот свет, кога некој ќе ти ја премине личната граница, баш така и треба да се изреагира. Уопште не е битно каде си и со кого си. И на суд да сум, ако некој ми пушти ваков низок удар, исто ќе изреагирам како и на улица да сум. За жал вие ова не го сфаќате зашто немате израснато на улица, и цел живот мама ви кажува како да се понашате.
Ова ви е непријатно и тешко, но за жал така стојат работите во реалниот свет. Јебешга

А наместо да го земете за пример, вие го пљукате.

.
Ова ви е непријатно и тешко, но за жал така стојат работите во реалниот свет. Јебешга

А наместо да го земете за пример, вие го пљукате.

Антоние ако сите беа со главите во реалниот свет оваа тема ќе немаше ниту два одговори, море ми текна немаше ниту да постои тема.

Што можеме да заклучиме од целата ситуација?
Дека Кили е геј.
Кили го направи пушењето кур = getting high.
Со тоа, призна дека е геј.

Како надоврзување на тоа пак, сите тие што му аплаудираат на Кили и го прогласија за tsar, пошо се согласија со неговата констатација = се пронајдоа, и преферираат да бидат high, исто така се хомиќи.
o_O
Не ти штима логикава, ај пробај уште еднаш, може
ќе дојдеш до некој уште погенијален заклучок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom