5 работи кои би се случиле доколку мастурбацијата стане нелегална

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Локација
Прилеп
5 работи кои би се случиле доколку мастурбацијата стане нелегална
Мажите мастурбираат за добро утро и за добровечер, а мастурбацијата е секојдневна навика во светот во кој многу работи немаат смисла. Но, што би се случило доколку некогаш мастурбацијата стане нелегална?
Професионалните спортисти ќе се убијат едни со други на теренот
Спортистите онака фрштат од тестостерон и машкост, а без можноста да се испукаат малку кога се сами дома, сигурни сме дека спортските настани би се претвориле во крвави претстави. Еве, земете на пример спорт како боксот, или чекајте, чекајте – земете го како пример и фудбалот и кажете му на Величе Шумуликовски дека повеќе не смее да си го плеска. На теренот би имало повеќе жртви отколку голови.
Марихуаната би станала легална
Мажите не мастурбираат само поради тоа што чувството е прекрасно, туку и затоа што ги ослободува од стресот без никакви компликации.Без можноста да го прават тоа, марихуаната би станала легална алтернатива. Сте се запрашале ли зошто на пример луѓето во Калифорнија се толку насмеани? Затоа што можат да пушат, ем да мастурбираат легално.
Секој маж би страдал од несоница
Мастурбацијата е подобра од нездрава хемија како апчиња за заспивање или шише алкохол. Без можноста да си заспијат „џоа бебенце“ после малку „џ’цкање“, мажите би шетале наоколу навечер како зомбија.
Сексот со жените би бил како лансирање вселенски шатл
Десет, девет, осум, седум, шест, пет, четири, три, два, еден, нулааааа...лансирање. Без можност телото од време на време да се ослободи од вишокот „лепливо гориво“, ќе се ослободи од него во неколку секунди кога ќе има шанса и најверојатно партнерката би летната на другата страна од собата.
На мажите повеќе не би им требало слободно време во кое ќе бидат сами
Прашајте било кој маж што е првата работа која ја прави кога личноста во неговиот живот која е одговорна за неговата дневна рутина (девојка, сопруга, мајка) ќе излезе од домот на час или два. „Јееееј, ќе си поработам едно пола саат на самиот себе, а после ќе си направам сендвич“.
OMG!!! Обавезно че има трета светска војна :D
Преземено од Кајгана :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Ништо од ова, ќе се сексаме секој ден, мада и никад не сум џцкал.

Не се согласувам баш за професионалните спортисти, тие можат да го/ја имаат кого/која сакаат, без разлика дали се авион или ругоби. Money, money, money, така да џцкање не им ни треба :) Ок Величе и некои такви се исклучоци, имате право :D

Професионалните спортисти ќе се убијат едни со други на теренот
Спортистите онака фрштат од тестостерон и машкост, а без можноста да се испукаат малку кога се сами дома, сигурни сме дека спортските настани би се претвориле во крвави претстави. Еве, земете на пример спорт како боксот, или чекајте, чекајте – земете го како пример и фудбалот и кажете му на Величе Шумуликовски дека повеќе не смее да си го плеска. На теренот би имало повеќе жртви отколку голови.
не можам ништо конкретно да кажам оти не се занимавам воопшто со никаков спорт а камоли па да гледам фудбал. така да не сум баш многу сигурен околу последиците од забраната на дркањето​
Марихуаната би станала легална
Мажите не мастурбираат само поради тоа што чувството е прекрасно, туку и затоа што ги ослободува од стресот без никакви компликации.Без можноста да го прават тоа, марихуаната би станала легална алтернатива. Сте се запрашале ли зошто на пример луѓето во Калифорнија се толку насмеани? Затоа што можат да пушат, ем да мастурбираат легално.
нит трава некојпат сум пушил за да знам дали стварно го има истиот ефект шо и дркањето​
Секој маж би страдал од несоница
Мастурбацијата е подобра од нездрава хемија како апчиња за заспивање или шише алкохол. Без можноста да си заспијат „џоа бебенце“ после малку „џ’цкање“, мажите би шетале наоколу навечер како зомбија.
за ова капа му симнувам на авторот на текстот. точно е и те како е точно. кај женските не знам как одат тие работи ама јас ко не ме фаќа сон, да оти мора да му „скапам главата„ за да може мирно и как јагненце да си заспам :D
Сексот со жените би бил како лансирање вселенски шатл
Десет, девет, осум, седум, шест, пет, четири, три, два, еден, нулааааа...лансирање. Без можност телото од време на време да се ослободи од вишокот „лепливо гориво“, ќе се ослободи од него во неколку секунди кога ќе има шанса и најверојатно партнерката би летната на другата страна од собата.
почнуваш од 10 да броеш?? чоече, ак почеме да броеме од 1 па нагоре за да видеме колку време ке треба за да се срвше, до 5 ак се стигне јас би го сметал веке за светски рекорд... как шо би кажале Романците, pula mea ак успеам да стигнам до 10...​
На мажите повеќе не би им требало слободно време во кое ќе бидат сами
Прашајте било кој маж што е првата работа која ја прави кога личноста во неговиот живот која е одговорна за неговата дневна рутина (девојка, сопруга, мајка) ќе излезе од домот на час или два. „Јееееј, ќе си поработам едно пола саат на самиот себе, а после ќе си направам сендвич“.
ова да оти е точно... прво нешто шо ја на пример на мене ми мине низ глава ко ке ми текне оти сум сам дома е да го дркам. да... и нема шанси никое значи апсолутно ние машко да не помислува да го дрка ко ке е сам дома и та да му биде првата мисла шо ке му помине низ глаата (ама горната :D )

тоа е тоа шо имам да кажам за мене... :гик:

А па замисли што би се десило доколку еден ден и храната стане нелегална...
Да не пуштаат некои пробни патки од влада?

Не се согласувам баш за професионалните спортисти, тие можат да го/ја имаат кого/која сакаат, без разлика дали се авион или ругоби. Money, money, money, така да џцкање не им ни треба :) Ок Величе и некои такви се исклучоци, имате право :D
Не си во право... Ова е нешто што никогаш нема да го разберат жените.
Без разлика каков „авион“ можеш да имаш до тебе, сопствената рака е незаменлива во одредени моменти :)

Не, јас имав маме32 у пц, не сум пружел задоволство за жетони.
И на други им било срам да признаат дека мастурбираат. Ама после тоа полнат 12 години и веќе не ја сметаат мастурбацијата за табу тема. Стварно не ми е јасно што сакаат да постигнат тие што се обидуваат да ги убедат останатите дека не мастурбираат... Демек: "ебам, не дркам“? :facepalm:

Не си во право... Ова е нешто што никогаш нема да го разберат жените.
Без разлика каков „авион“ можеш да имаш до тебе, сопствената рака е незаменлива во одредени моменти :)

И на други им било срам да признаат дека мастурбираат. Ама после тоа полнат 12 години и веќе не ја сметаат мастурбацијата за табу тема. Стварно не ми е јасно што сакаат да постигнат тие што се обидуваат да ги убедат останатите дека не мастурбираат... Демек: "ебам, не дркам“? :facepalm:
И сеа ти демек не се срамиш признаваш нели? Каква алфовиртуелна мужетина :icon_lol:
Не реков дека се срамам, едноставно не сум бил у потреба или ситуација да дркам. Дури сум се обидувал да се воздржам на биографијата од Стеф, кој за жал некои и на тоа џцкаат. Тоа ебам не дркам не ти држи вода, ако нејќиш да и го туриш внатре ондак ќе си свршиш на страна со рачето.
Иначе за убедување, послабо го користам форумов како извор на цивилизација.

Професионалните спортисти се воздржуваат од секс пред важни такмичења за енергијата што би ја потрошиле при ејакулација да ја искористат за постигнување на подобар резултат. Ако притоа сами „средат“ работа целата концепција на апстиненција заради постигнување подобар резултат ја прават ништавна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom