Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Галијани имал преговори со агентот на Тевез,на миланњуз викаат дека милан “загризал„ за Тевез ептен.Берлу дал ок,значи сега треба само со сити да се договориме за формулата со која би дошол.Дали на позајмица со право/обврска за купување,дали зимово да дојде,ќе видиме важно Берлускони рекол дека може и сега се е на Галијани за да се исценка.Тевез-Ибра-Пато мх мх мх
Крш.Нели немаа пари сега баш ме интересира колку ќе го плаќаат Тевез!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Галијани имал преговори со агентот на Тевез,на миланњуз викаат дека милан “загризал„ за Тевез ептен.Берлу дал ок,значи сега треба само со сити да се договориме за формулата со која би дошол.Дали на позајмица со право/обврска за купување,дали зимово да дојде,ќе видиме важно Берлускони рекол дека може и сега се е на Галијани за да се исценка.Тевез-Ибра-Пато мх мх мх
нема шанса да играат така,премногу офанзивно ќе биде така да Тевез ќе биде на клупа и јас самиот не би сакал скапа замена со тие пари ќе земат квалитетен играч во средина помлад на пример како Ериксен или па Мвила и ќе игра подолго време во Милан башка ќе врши корисна работа а за на клупа имаме доволно играчи..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.917
Поени од реакции
41.881
Додека Галијани се мисле и дава 5 мил за Тевез, Јувентус ќе го украде денеска агентот ќе имал средба со нив, а Милан само ја следе ситуацијата ццц, така пред нос ни ги земаа Видал и Рома го зема Ламела.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Па многу се 5 милиони за позајмица од шест месеци, па згора додај дека неможе целосно да биде искористен (натпревари во лига на шампиони). 5 милиони би била фер цена доколку трансфер клаузулата после би му била негде 15 милиони зошто на слепо да истресеш 5 милиони не е мала ствар!

Овој не е со сите :pos:

Daniele De Rossi has completed 700 passes in this Serie A campaign, more than any other player.

Ех овој да се земе... башка најави дека најверојатно ќе си замине од Рома, и иако примарна цел би му биле големите клубови од странство, сепак рече дека му одговара да остане и во Италија (Милан, Интер, Јуве)
Ова е најдоброто решение за средината али Рома застана на нозе неверувам дека ќе си иде. Финансиски сега Рома се доста стабилни им ветуваат добар проект газдите така да преоптимистички е да веруваш дека Де Роси ќе успееме да го докопаме!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
ти со ваков наслов го сметаш сајтот сериозен???..ќе имаше вакво размислување ако беше на пример обратна случката или ти да беше фан на Барса??....
Крајно непрофесионално,се согласувам за тоа, ама тоа шо се осмелиле така да напишат е за пофалби.Вистината е тука напишана...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Па многу се 5 милиони за позајмица од шест месеци, па згора додај дека неможе целосно да биде искористен (натпревари во лига на шампиони). 5 милиони би била фер цена доколку трансфер клаузулата после би му била негде 15 милиони зошто на слепо да истресеш 5 милиони не е мала ствар!

Овој не е со сите :pos:

Ова е најдоброто решение за средината али Рома застана на нозе неверувам дека ќе си иде. Финансиски сега Рома се доста стабилни им ветуваат добар проект газдите така да преоптимистички е да веруваш дека Де Роси ќе успееме да го докопаме!
Лелеее, ме разочара со видеово :(

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.917
Поени од реакции
41.881
Лелеее, ме разочара со видеово :(
а мене ме израдува со големината 25 см:vozbud: а ќе се разочараше ако видеше сиканици и плетенки и бразилска фризура :icon_lol: :rolleyes:
Малку заебанции али овоа е монтажа ја става раката на камерата и го покажува овакви видеа нека кажуват на некој друг, не е Роналдињо тоа, таа ит технологијата све праве за да униште некој ;)
1:08 поместува ја камерата и позади се гледа шкафови нешто шо ти знам, а пред тоа позади него има стакло еј ај разбери го видеото. :sneaky:

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
а мене ме израдува со големината :vozbud: 25 см :rolleyes:
Али овоа е монтажа ја става раката на камерата и го покажува овакви видеа нека кажуват на некој друг, не е Роналдињо тоа ;)
Овој па му го измерил :cenzura:

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Нема мрдање за Тевез

Аргентинецот ќе мора да се соочи со цврстиот став на клубот. Само со понуда за купување и цена не помала од 30 милиони евра ќе може Карлитос да си замине од Манчестер Сити.

Тие сега сакаат да му го загорчат животот и ќе се сложат само со евентуална продажба.

Останува надеж за зимскиот период на трансфер ... дотогаш останете во спокојство :D

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Абе Аце Аце да ти ибам окото ме скина од смеење

Он топик-Што мислите за Велосо наредна година како замена за Ван Бомел и АМброзини? Го следам сезонава игра прилично добро за Џенова откако го повлекоа поназад во средина да игра

Kajgana Shop

На врв Bottom