Драга интересен ден.. имаше и смешки и нервози...
Почна се со првите предавања на патологија.... Што да ти кажам... Денес таа што ни предавање беше бетер од тие по физиологија, така да излеа јас ќе се откажам од предавањата од патологија како што си направив со физиологија... предаваше ЕДНА не се претстави, или можеби јас не ја слушнав, или не разбрав затоа што жената не зборуваше ШЕПОТАШЕ!!!! Испи 3 шишенциња вода ништо не предадее како што треба правела презентавија во WORD!!! Незнаеше каде се наоѓа F5, Кајгич прашаа зоштоо маусот нема ТРКАЛО!!! хахахах
Замина порано затоа што сиротата си виде дека неможе да опстане со нас!! утре нова асистентка се вика НЕЛИ! Страшна демотивација имам уште од првиот час!
Биофизика го кажуваа дека е лепота, добар и незнам уште какви добри работи но неее драга се беше спротивноо..... што и да го прашамее одговараше: ВО СТУДЕНСКИ ПРАШАЊА
Прееска се изнервирав имам пауза златна од 12 и 45 до 16 и 30 -.- не се токму со паметот... Но ме смирии antenna 5 Love songs ^^
добив инспирација за романтичен состанок со саканата личност :Р
идеш во кафиќ или некој таке поубаав ресторан округла маса со црвен чаршав над чаршавот листови од црвени и бели ружее... во средината свеќи и вино црвено или црноо.... Во позадина романтична музикааа.. прекрасност
Туку мила 2 часот, а јас немам абер да легнам а во 5 и пол треба да станам нека ми е среќно за послеее станувањето ахахахахах