- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
имаме и хајлајтс....
Со 1 меч помалце братпрви сме со два меча помалце Ч)))
Прераснува во еден од најдобрите во серија а? Братче, он одамна е еден од најдобрите во серија аЧестито победа.Искрено очекував победа и мило ми е што не примивме гол.Морам да спомнам дека ми е жал Пирло што не погоди јбг немаше среќа ѕверот.Иначе морам да ве прашам што мислите за Forrest Gump aka Stephan Lichtsteiner.Според мене прераснува во еден од најдобрите десни бекови во Сериа А.
Нека се множат.
удинезе и наполи ?? тоа една или две ?Со 1 меч помалце брат
!!удинезе и наполи ?? тоа една или две ?
Брат, со една заостануваме во однос на другите тимови.Никој го нема играно првото коло хахаха.удинезе и наполи ?? тоа една или две ?
Juve Juve Juve sekako 29 a uste malku 30
Паа до некаде се слагам со ова.Прво, секоја чест за дечките што се потрудиле, ептен ме изненадуваат во последно време.Е сеа за текстот.Вели треба да се засилиме на стоперските позиции и да донесеме некој играч таму, а Келини го остава на бековската позиција.Ја тоа не би го направил.Келини го оставам како стопер и не го мењам во никој случај.Нас ни треба бек само, да ора по лево.Келини колку и да игра добро таму, нека си остане стопер најдобар ни е таму.паралела на Јувентус 2010 Vs Јувентус 2011 http://novasport.mk/Vest.aspx?id=895&GroupId=2