- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.878
Од мртовец
хахахахааххахаахаха па нема да те изеде мртовецо поарно се плаши од живите луѓеОд мртовец
Кошмари не ама страв и јас имам ден денес.Ја од малечка од кучиња и уште бегам од нив коа ке видам одалеку али затоа обозавам мачкииииии а за кучињава највероватно зашто сањам кошмари од мала до ден денес! ја сум едина што сања кошмари со кучиња
хаха па знам де али сепак страв ми ехахахахааххахаахаха па нема да те изеде мртовецо поарно се плаши од живите луѓе
Најубаво кажано сам што ќе си направиш никој неможе да ти направиод самиот себе
баш такаНајубаво кажано сам што ќе си направиш никој неможе да ти направи
така си е такабаш така
За машко е необичаено да се плашиш од кучињаА ја дека се плашам или бегам од нив они УВЕК али СТално ме брокаат и следатКошмари не ама страв и јас имам ден денес.
Бре бре немој така ајде биди Маж да ми се невидихаха па знам де али сепак страв ми е
Абе јас не умирам од страв ама како што викаш за машко невообичаено.За машко е необичаено да се плашиш од кучињаА ја дека се плашам или бегам од нив они УВЕК али СТално ме брокаат и следат
Хахахаха така е, осеќаат изгледа кој се плаши и увек кај него идатЗа машко е необичаено да се плашиш од кучињаА ја дека се плашам или бегам од нив они УВЕК али СТално ме брокаат и следат
Најдобар начин да го совладаш стравот е да се соочиш со него АјмоОд мртовец
Па не е само со кучињата и било што да е ако осете оди кај тој што се плаши и го напаѓаХахахаха така е, осеќаат изгледа кој се плаши и увек кај него идат