Фан клуб: Работнички

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
a na civo mesto doaga luge na kalajn li
Во Дневник читав дека никој не заминал туку дека покрај Калањ, Кол и Савовиќ ( Урош има мак пасош ? ), ова е четвртото странско засилување за тимот.

Него ме интересира дали ќе се реализираат најавите за она '' големо засилување '' што е споменато погоре од '' Екипа '' или се ќе остане само на шпекулација.
Едно е сигурно, ако некој доаѓа тоа нема да биде странец.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Во Дневник читав дека никој не заминал туку дека покрај Калањ, Кол и Савовиќ ( Урош има мак пасош ? ), ова е четвртото странско засилување за тимот.

Него ме интересира дали ќе се реализираат најавите за она '' големо засилување '' што е споменато погоре од '' Екипа '' или се ќе остане само на шпекулација.
Едно е сигурно, ако некој доаѓа тоа нема да биде странец.
Uros ima zavrseno osnovno i sredno skolo vo mk(so nego imam uceno vo isto skolo) taka da siguren sum deka ima makedonski pasos...(prasanje e dali voopsto ima srpski pasos..)
Inace za poslednovo zasiluvanje....stranec e....ama so makedonski pasos....toj sto bese na proba vo mzt,ne mi teknuva na imeto....

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Uros ima zavrseno osnovno i sredno skolo vo mk(so nego imam uceno vo isto skolo) taka da siguren sum deka ima makedonski pasos...(prasanje e dali voopsto ima srpski pasos..)
Inace za poslednovo zasiluvanje....stranec e....ama so makedonski pasos....toj sto bese na proba vo mzt,ne mi teknuva na imeto....
Зујович мислам дека беше....

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Немаше некоја импресивна статистика Зујович бар по она што го начекав на нет а се однесуваше за негови игри од пред 3-4 години, нешто поново не ни има така да незнам кои им се критериумите на овие од Екипа за да едно засилување биде '' големо '' ...
Мада во Мк и Мираковски е Роуз у пм.

Него како и да е, кочницата е детето што игра во екипа, мора да се влечат со тинејџери цело прво полувреме, мноооогу многу дебилно и нелогично правило иако сум За развој на нови генерации ама не на ваков мизерен начин.

И едно нубско прашање, стандард е во првенствава во Европа оној кој во меѓусебни е подобар во плејоф покрај предноста од домашен терен да почнува и со 1-0 ?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Немаше некоја импресивна статистика Зујович бар по она што го начекав на нет а се однесуваше за негови игри од пред 3-4 години, нешто поново не ни има така да незнам кои им се критериумите на овие од Екипа за да едно засилување биде '' големо '' ...

Него како и да е, кочницата е детето што игра во екипа, мора да се влечат со тинејџери цело прво полувреме, мноооогу многу дебилно и нелогично правило иако сум За развој на нови генерации ама не на ваков мизерен начин.

И едно нубско прашање, стандард е во првенствава во Европа оној кој во меѓусебни е подобар во плејоф покрај предноста од домашен терен да почнува и со 1-0 ?
Да така е...
Или сепак кога ќе размислам подобро не сум баш сигурен...ај ако има некој што прати повеќе низ Европа да пише...
За Евролига на пример се во групи...првите 2 одат понатака...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.233
Толку од графитот а? (тој долгиот).
Поминував денес од таму и гледам цел ви го испошрале.
Баш сте нашле на право место да го нацртате:oops:

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
од реплек рекоа дека ќе го тужат клубот ако не е тргнат трафитот :) иначе ќе се поправи овие денови :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.233
од реплек рекоа дека ќе го тужат клубот ако не е тргнат трафитот :) иначе ќе се поправи овие денови :)
Зошто да тужат? Па и претходно на ѕидот пишуваше најразни глупости како ВМРО ДПМНЕ, па Шверцерат, па прешкртано и врз него Гробари Скопје :tapp:
А за поправање потешко, бајаги ви го "средиле"...
--- надополнето: Nov 11, 2011 12:59 AM ---
Што е со 1060 у Ѓорче,Влае,Хром не сум приметил да оставиле печат?:)
Приметив дека и голем дел од печатите низ Влае им се ишкртани, особено оние кај Димо Хаџи Димов школоно...
Сте требале да го искористите ѕидот што е кај Макпетрол што го реконструираа...
Од позади кај општината Влае (бар мислам дека таа куќарката е општина) има асален ѕид за графит.
Али наместо убав графит сте го ишарале со натписи само :)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Приметив дека и голем дел од печатите низ Влае им се ишкртани, особено оние кај Димо Хаџи Димов школоно...
Приметив само еден натпис поврзан со Комити и CPB..али ај ако можам ќе сликам па ќе се посмееме малку:icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.233
Приметив само еден натпис поврзан со Комити и CPB..али ај ако можам ќе сликам па ќе се посмееме малку:icon_lol:
Го имам видено, мада не ми текнува што точно беше, а мислам дека и на нет налетав на слика од тој графит. Му прднало на некое детиште и истраскало глупости :D

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
1060, полека но сигурно има нешто у најава се чека реализација

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Od site srbi ovoj e bas pravo zasiluvanje.....na trening go gledav vcera..... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom