Што знам, некако ми се тапа овие двоседи и троседи со фотеља.
Гледам доста имаа од тие големите на ГЕ што се. Иначе има слично на ова што е постирано црвеното, но е без страни. Онака две се одвоени и плус му доаѓа уште еден двосед. Сите три се иста димензија. Е сега можеш и сите три да ги споиш и да изгледа ете така во ГЕ. Може и да се направи да бидат едни спроти друго и плус да си купам едно малечко футељче. Но некако ми е мало, и на пример ќе имам гости повеќе и не е така големо за да сместиш повеќе луѓе. Е сега ако сакаш да се раскомотиш, доволно е. Но додека лежиш тие можат да се одвојат малку....
--- надополнето: Nov 8, 2011 12:03 AM ---
До сега само во Мебел-Ви не сум пошол. Кристина Дамил има доста добри цени и добри гарнитури. Но малце е потешко кожа за одржување, но ќе се снајдам некако за тоа. Е сега незнам каква кожа да биде, дали онаа превртена или што знам. Ти што ќе кажеш, од повеќе искуство?

--- надополнето: Nov 8, 2011 12:03 AM ---
Немој да си зел нешто од Мебел Ви. На мајка ми колешка од работа зела тросед, за месец дена се распарталил се направил крш и тоа не примале рекламации, им рекле нешто како демек па не е троседот за секој ден да седиш на него
Од Кристина Дамил имам пола мебел дома, задоволна сум ептен, се што сме зеле откај нив се покажало добро да не урочам и фер и коректни се со доставата. За бел мебел не се секирај, јас имам бел кожен во дневна, лесно се брише а и да е од друг материјал, ќе ставиш некои интересни престилки, многу фенси изгледа![]()
До сега само во Мебел-Ви не сум пошол. Кристина Дамил има доста добри цени и добри гарнитури. Но малце е потешко кожа за одржување, но ќе се снајдам некако за тоа. Е сега незнам каква кожа да биде, дали онаа превртена или што знам. Ти што ќе кажеш, од повеќе искуство?