СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
:eek:шитт беее...а строг и е критериумот на отценување?(мислам на писмените)..бара многу описи и такви чуда..?:sick:
Zavisi, nema mnogu strog kriterium za ocenuvanje, ne saka mnogu zavlekuvanje ama bara opisi...

Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
незнам точно како кажа класната али мислам рече дека на 23 октомври не сум сигурен

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Аууу,забораив на тоа чудо,негде 20 и некој октомври беше.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
33
Поени од реакции
6
После скоро 3 месеци у Борис,класот ми е ЛУДНИЦА у позитивен смисол..класна ми е Оливера математика...Кажете ми за неа нешто за часовите нејзини и за тестовите ако добиеш 1 како постапува :D
ПРОФЕСОРИ ШТО МИ ПРЕДАВААТ (и кажете по нешто за нив):
математика-Оливера
македонски-Рајна
англиски-Ирена
француски-Снежана (ако е таа шо е со црна коса и шо ја викаат МОРТИША)
право-Миланова
социологија-Ирена беше мислам
музичко-Јованка
ликовно-Киселичка
конституционо- Славица
спорт-Зоран
информатика-Мери
бизнис-Анастасија
историја-Кристина

и по некоја случка ако имало интересна со професориве кажете.. :vozbud::icon_lol:

Член од
8 септември 2011
Мислења
12
Поени од реакции
2
После скоро 3 месеци у Борис,класот ми е ЛУДНИЦА у позитивен смисол..класна ми е Оливера математика...Кажете ми за неа нешто за часовите нејзини и за тестовите ако добиеш 1 како постапува :D
математика-Оливера
македонски-Рајна
англиски-Ирена
право-Миланова
музичко-Јованка
ликовно-Киселичка
конституционо- Славица
спорт-Зоран
информатика-Мери
бизнис-Анастасија
историја-Кристина

и по некоја случка ако имало интересна со професориве кажете.. :vozbud::icon_lol:
Снежана германски незнам што да ти кажам за неа мене ми беше ок.
Ирена социологија срце жена е сакам пак да ми предава, цела година не одговарав и на крај последната тема одговарав и 4 ми стаи :) добра е.
Киселичка многу нервозно женче, сака тишина на час да е ..
Славица конституционо за испрашување бара на памет да знаеш од а до ш , мене не ми беше проблем тоа зашто јас на памет учам секогаш, и на тест ќе праите прво пола клас другите ги пушта на кафе а другиот час обратно.
Мери добра е , немам што да кажам бара малку повеќе да знаеш ама не е строга:)
И Кристина ми беше супер, не е строга мислам пред две години не беше сеа незнам дали се сменила:)
Другите не ги знам, не ми предавале.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
миланова има душата да ви ја извади мене лично не ми предава али знам дека ми имаат казувано дека е мн строга кристина историја ми е класна и ич не е строга само коага ќе бара доброволци пријавувај се а овие јованка и снежана страв ми е на час рака да дигнам кај нив инаце сум прва и јас :)

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
математика-Оливера
македонски-Рајна
англиски-Ирена
право-Миланова
музичко-Јованка
ликовно-Киселичка
конституционо- Славица
спорт-Зоран
информатика-Мери
бизнис-Анастасија
историја-Кристина

Оливера-многу ми е антипатична и само се издерава и некако многу бара,неподнослива е со тоа гласот као чавкаo_O
Снежана француски-ауууууууу една од најдобрите ми е...многу лесно испрашува а на тест препишување колку ти душа сакаа:cool:
Миланова:vozbud:-коа ќе го слушнам презимево ми се дига коса...фала богу нема да ја гледам веќе пошто од јануари иде на породилно а и оваа недела ќе губиме со неа..
Ирена социологија-многу е срце и на моменти забегува..премногу ми е смешна коа наеднаш ќе се загледа во една точка и ќути 5 минути.и после вика:до кај стигнавме? хахахха
Јованка-но комент..вештерка која си го преценила предметот:sneaky:
Киселичка-не е лоша само на моменти е хистерична
Славица-прво мислевме дека е многу добра ама не..на испрашување бара од збор до збор а и за ставање оценки е строгичка
Мери-добра е Мери ама изгледа и она е трудна..
Кристина-мнооогу ја сакам,предобра е и кога одговараш ти дава да се потсетуваш од тетратка..гледај да се јавиш доброволно..два позитивни одговори 5ка во дневник:)

Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
и француски се вика снежана? ја мислев за снежана германски што предава мене ми се вика снежана германски :)

Член од
9 ноември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Од досега што сум ги видел професориве , мислам дека најдобра е Кристина (Историја), а најстрога е Миланова.

Kajgana Shop

На врв Bottom