Miki,bidete vie ljubezni i kazete mi vo sto e problemot vo moeto mislenje ? Kade e greskata,sto ne e vo red,so sto ne se slozuvate... ?
A kako mi izgleda,vie ste drugar za sedativi i toa teski. Ako si ateist i smetas deka si dobronameren a nie religioznite (muslimanite) losi luge,dokazi go toa vo tvoeto odnesuvanje. Ako si hristijanin,znaes kako se odnesuval Isus i prema negovite nerijateli. Taka ne se dokazuva nitu deka si popameten od nekogo nitu pak deka si poznaen nitu pak podobar. Prazno tendzere samo tolkava galama kreva. I ti samo ni dokazuvas deka si samo naduen,kako balonot,no i supliv kako nego.
--- надополнето: Nov 8, 2011 4:45 PM ---
PS: Miki,vie ponudete dokaz deka jas sum greska. Kazete deka ne e propast i isceznuvanje na covestvoto homosexualnosta. Ajde da razgovarame. Kako sto tebe te vregja mojot stav i opravduvanje na kaznata prema homosexualcite,mene isto me vregja vasiot stav. Da bideme tuka za dobrobit na covekot. U ostalom i vo Srbija i vo Hrvatska gi kamenuvaat paradite na Homosexualcite,zosto samo za Islamot se zapinate ?
Има една стара изрека, која датира уште од времето когаТор чекореше меѓу народот.
На човек со сила можеш да му земеш, но не можеш да му дадеш, а најмалку разум.
Така да јас воопшто не гледам причина зашто би се обидувал попусто, да ти докажувам дека твоето мислење е грешно, дека си религиозен фанатик со испран мозок итн.
Пак прашуваш дали сум христијанин или атеист, ти кажав погоре јас сум следбеник на Один, единствениот и најмоќниот, и на неговиот син Тор.
Околу болдот. Колку што е закана хомосексуалноста за човештвото, исто толку голема закана се и религиозните фанатици КАКО ТЕБЕ.
Грешка си ти пријателе и тоа голема,ама на природата.
За 3/4 (три четвртини во светот) а и повеќе веројатно, Бин Ладен беше терорист и неговата смрт ја славеа милијарди луѓе, но за вас беше Војник на џихадот, човек кој се бореше во име на исламот против Сатаната (Америка).
И сега ги убивате хомсексуалците у арапскине земји, и со тоа тврдите дека нема меѓу вас хомосексуалци (Ахмединнеџад тоа го тврдеше) а сите вие што живеете во цивилизирана Европа го одобрувате тоа.
Како бре ти очекуваш да некој гледа кон вас со почит при такви размислувања во 21 век. ТОа е отпадок, тоа е закана за човештвото. Лоботомирани умови налик твојот. Што побрзо сфатиш тоа подобро.
Веројатно еден ден ќе с епојави некој со твои размислувања, но наместо хомосексуалците, ќе ги види радикалните муслимани како закан за човештвото и што праиме тогаш?
Афганистан срамнет со земја, Ирак исто,
Тунис и Египет доживеаат "арапска пролет",
Либија самите радикални муслимани го отепаа муслиманот,
Сирија пред нешто слично...
Босна отекогаш вриела ко котел,
Косово многу брзо ќе го дожживее истото,
Цунами има секојпат во Индонезија.....
итн....
Зошто ли Один, или како што вие го нарекувате Алах не ве сака?
Не ли чувствувате дека е време образованието кај муслиманите да премине во рацете на професорската фела и луѓето кои навистина знаат и умеат да го сторат тоа, наместо ОЏИТЕ и самопрогласените генерали?
Не ли чувствувате дека е време да излезете од мракот, да речете стоп на радикалниот религиозен фанатизам?
Кога ќе го почивствувате тоа, тогаш ќе допринесете за добробит на човештвото, и тогаш ќе разговараме на иста фреквенција.
А здравје, дотогаш, ти ќе ги "убиваш" хомосексуалците, а останатите ќе те исмеваат.