Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се менува победнички тим, но наредната сезона играме за 6 трофеи... 6. Мора да имаме квалитетна клупа, мора да имаме добри замени за првотимците. Виља е вансериски голгетер, со Чави и Иниеста позади него ќе се случуваат чуда.

А за тоа пред две години што имавме Fantastic Four, тогаш го немавме Пеп на клупата, немавме мотиватор и немавме тимски и што е најважно победнички дух. Убаво кажа Иниеста во едно интервју дека и да сакаат неможат да бидат полоши од таа сезона. Тогаш едноставно целиот тим не функционираше како што треба, не функционираше како целина. Овој тим на Пеп е нешто сосема поразлично, овој тим е на комплетно друго ниво од се до сега. Нема таков тим на планетава моментално.

mnogu dobro kazano....a gledaj sto treska glupakov ovde

Ако дојде Виља, знам дека ке биде Добро ама многу ке ми е Жал за Ето, Човекот игра од срце за Барселона, Несакам да си замине ни по била која цена сакам да си остане Во Барса, А и плус Кеирисон сакам малце да го погледам во Дресот во Барса, Сакам само да ме разберете дека немаме потреба од уште еден напаѓач Виља ако дојде ке биде исто што и кога дојде Анри, немаа голема минутажа Дос Сантос и Кркич и така дојде до теранје на Дос Сантос а играчот си беше супер талент само ете си ја заеба кариерата. затоа ако Дојде Виља, Кркич пак ке го гледаме Потешко, што значи ке му ја Заебаме Кариерата и на Кркич, и пак ке има караници кој да игра Прво Анри Ето Меси или Анри Виља Меси или Виља Ето Меси. ке се прават големи караници.. нема идеа Виља кај ке го носиме ?:toe:

Ако дојде Виља, знам дека ке биде Добро ама многу ке ми е Жал за Ето, Човекот игра од срце за Барселона, Несакам да си замине ни по била која цена сакам да си остане Во Барса, А и плус Кеирисон сакам малце да го погледам во Дресот во Барса, Сакам само да ме разберете дека немаме потреба од уште еден напаѓач Виља ако дојде ке биде исто што и кога дојде Анри, немаа голема минутажа Дос Сантос и Кркич и така дојде до теранје на Дос Сантос а играчот си беше супер талент само ете си ја заеба кариерата. затоа ако Дојде Виља, Кркич пак ке го гледаме Потешко, што значи ке му ја Заебаме Кариерата и на Кркич, и пак ке има караници кој да игра Прво Анри Ето Меси или Анри Виља Меси или Виља Ето Меси. ке се прават големи караници.. нема идеа Виља кај ке го носиме ?:toe:

veruvaj ako eto'o postigna nad 40 gola sezonava,villa ke postignese 80...so dodavanjata na iniesta i xavi grev e da promasis,a villa ne promasuva lesno,sver e pred golot.i mi se dopaga da dojde u Barca,zatoa sto villa ima inaet koga igra,a nas ni treba takov futbaler,odamna ne sme imale.

Кеирисон да го гледаш во дресот на Барса ?? Момакот никогаш нема играно во Европа, нема искуство, што мислиш зошто сака Пеп да го даде на позајмица? Дос Сантос беше пуштен од клубот... и незнам од кај ти тоа дека тој и Бојан не добиваа шанса кај Рајкард. Кога Роналдињо беше повреден Бојан играше на неговото место, кога Меси беше повреден Дос Сантос беше на теренот. И од кај ти тоа дека Дос Сантос имал потенцијал да стане светски играч? Од цела сезона постигна 3 гола и тоа сите 3 ги постигна во последниот натпревар таа сезона. После ова нормално дојде Пеп и кажа дека едноставно Џовани не е потребен во тимот.
Велиш дека ќе му ја упропастиме кариерата на Бојан... да те потсетам Бојан има 18 години. Каква кариера ќе му упропастиме? Тој е огромен талент, но сеуште е многу млад, тоа го знае и Пеп и не го форсира премногу. Ќе дојде и неговото време, ќе дојде време кога сите европски клубови ќе го бараат него, не се сеќирајте за тоа. Сезонава единствено ни е потребен Виља во нападот... тој и никој друг. Ако дојде тој ќе имаме 5 напаѓачи и ќе може да се ротираат и ќе имаме замени во случај на повреда:smir:

Виља вреде како двајца Бензема.

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_373/foto_373924_CAS.jpg

И самите голови зборуваат.
А годините ? :)

Виља е подобар од Бензема во моментот, башка научен на шпанска лига.

Али за во иднина Бензема има многу поголем потенцијал од Виља.

Глупа споредба од спорт.ес ако се знае дека и Барса го бараше Бензема...

Добро бе што ти е на тебе?Што ти има толку згрешено Виља?На секој пост си против неговото доаѓање само не знам зошто ај објасни ако сакаш.

Еве нешто интересно http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/07/deadline-for-filipe-transfer_04.html

Значи ако не добие Барса позитивен одговор до вторник од Депортиво,Барса ќе го смета дека не сака да дојде и ќе се сконцентира на други играчи за таа позиција а еден од нив е и Ешли Кол http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/07/barcelona-still-interested-in-chelsea.html.
Супер ќе биде ако дојде Ешли Кол,но тоа се само шпекулации :toe:.

Ќе правиме муабет после сезона... прво мислите дека Пелегрини е тренер кој може да ве одведе до таму каде што сите посакувате ? Или го гледате само тоа што го направи со Виљареал во Шпанија. Мислите дека Роналдо, Кака, Бензема, Робен и другите веднаш ке се вклопат во тимот? Сфатете дека сега вие имате само имиња, немате тим. Тоа е факт. И за крај мислите ли дека можете со леснотија да го победите Шпанскиот и Европскиот шампион ? Зошто за разлика од вас, ние функционираме како тим. Пеп го знае тоа и затоа имаше толку голем успех сезонава. И сетете се на последното класико и ќе сфатите дека сме светлосни години пред вас.

Јас незнам само какво лице имаат да идат тука и да зборуват. Оваа сезона примија 8 парчиња вкупно од Барса. Беа поразени со историски пораз на нивниот сантиаго бернабе, и имат лице да се појават овде и да зборуват за нивните титули што ќе ги освојат.:pos:

Купи чичо Перез 3-4 звучни имиња, и они го имаат составот кој ќе ја освои Европа.:pos: Жал ми е ама уште не сте докажани. Се знае моментално кој е тимот во Шпанија и во Европа кој ги има најдобрите играчи во светот кои играат заедно веќе 3 години, и плус имаат еден надпросечно интелегентен човек на клупата што знае што прави, наспроти вашите имиња кои за прв пат ќе играат заедно, бидејки сите се од различни клубови.

Долга е сезоната, ќе видиме што ќе се случи понатаму. Не се палете уште сеа како што ги сметавте тие 3те бода од Ел класикото на бернабе.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom