Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Како мислиш само едниот диск како што беше ? Инаку filesalvage го има на торент страните.

Постои ли програмче што може да ги прикаже сите лозинки што ги имам внесено во компјутеров?

Ако си инсталирала некој софтвер да ги зачувува лозинките..без тоа не.

Како мислиш само едниот диск како што беше ? Инаку filesalvage го има на торент страните.
Едниот диск го даде како што беше пред формат фајловите бие во фолдери и со име.
На другиот диск ми ги даде фајловите измешани.

вчера инсталирав youtube downloader, денес забележав дека секој линк кој ќе го копирам од youtube ми го дава вака http://www.savetubevideo.com/?v=FAPtTS0TYtU&feature=grec_index наместо http://www.youtube.com/watch?v=FAPtTS0TYtU, чаре?
инаку го деинсталирав програмчето, ама пак дава линк од каде да се симни истото тоа видео од линкот на youtube

во зависност од тоа кој прелистувач го користиш(фајрфокс/хром/интернет експ. итн) провери дали има некој адд он од програмот останато во него...

Имам проблем со Skype значи проблемот е со тоа што микрофонот не се слуша кај другиот на на тестот ми го јавува како добар мислев дека е со зучните драјвери нешто маа не е ги преинсталирав и пак е исто што да правам

Значи го реинсталирав и Flash player не бива .. .!!
глеајте како ми покажуе .. !
untitlana.png

Дали може да се инсталираат два оперативни системи на еден компјутер пример Windows Xp и Windows 7 и притоа да работи нормално компјутерот?Дали е можно тоа и како на кој начин?

Дали може да се инсталираат два оперативни системи на еден компјутер пример Windows Xp и Windows 7 и притоа да работи нормално компјутерот?Дали е можно тоа и како на кој начин?
Можно е било колку и кои оперативни системи сакаш. Конкретно за твотој случај подобро е прво да имаш XP инсталирано потоа да направиш нова партиција за седмица и да си инсталираш. Самиот boot loader на седмица ќе најде дека имаш XP инсталирано и ќе го додаде во бут менито. Ако имаш седмицата прво а потоа инсталираш XP ќе треба сo EasyBCD рачно да го направиш и лесно е.

Ајде некој да помогне, ми се гаси скајпот веднаш откако ке се логирам

Можно е било колку и кои оперативни системи сакаш. Конкретно за твотој случај подобро е прво да имаш XP инсталирано потоа да направиш нова партиција за седмица и да си инсталираш. Самиот boot loader на седмица ќе најде дека имаш XP инсталирано и ќе го додаде во бут менито. Ако имаш седмицата прво а потоа инсталираш XP ќе треба сo EasyBCD рачно да го направиш и лесно е.

Дали знаеш некоја страна или преку некој торент да го спуштам Wndows 7 ако знаеш може на ПП да пишеш линк?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom