Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата facule bacule
  • Време на започнување Време на започнување
Епа angela после ке страдаш и ке велеш нормално дека машките не знаат да сакаат.Не сакам да ти противречам но тоа така испага.
Зар мислиш дека би била срекна покрај некој што не го сакаш а има пари?нема да ти е гад кога ке го бакнеш:nesum:
Како не би можела да ја најдеш љубовта на својот живот.Па ти знаеш каква личност ке ти биде потребна покрај себе:toe:

RED PASSION денеска парите го вртат светот и сите се зависни од нив...за жал.Се би сториле за пари зошто мислаат дека се ке имат но се лажат.

Епа angela после ке страдаш и ке велеш нормално дека машките не знаат да сакаат.Не сакам да ти противречам но тоа така испага.
Зар мислиш дека би била срекна покрај некој што не го сакаш а има пари?нема да ти е гад кога ке го бакнеш:nesum:
Како не би можела да ја најдеш љубовта на својот живот.Па ти знаеш каква личност ке ти биде потребна покрај себе:toe:

RED PASSION денеска парите го вртат светот и сите се зависни од нив...за жал.Се би сториле за пари зошто мислаат дека се ке имат но се лажат.
Јас реков во случај да не го најдам вистинскиот, така да или ке имаш љубов и ке бидеш сиромашен, или ке бидеш богат али без љубов, иако многумина би го одбрале љубов и сиромашен, како што и јас, али во СЛУЧАЈ би го бирала богатиот.
Патем можеш да бидеш со некого, да не го сакаш, само да ти биде ок, али не е тоа љубов......парите го вртат светот, и никој не може да негира дека не сака да има пари, така да никој не е материјалиста, туку си бараш спас за подобро утре....

Јас не би можела да бидам во врска со некој што не ме сака или не го сакам. Едноставно не би го губела беспотребно времето... за тоа време би била слободна и би го барала вистинскиот :pipi:

Кратко и јасно- не можам. Освен ако сака да стигнеме само до прва база, да се држиме за рачиња и да се шеткаме и гугуткаме......ама што зборувам, налет него, јас нема да можам да издржам таква врска, жив човек сум си имам потреби. А за да си ги задоволам потребите во врска мене лично ми треба и емоционална поврзаност што во случајов ќе ја немам пошто не го сакам. Да изневерувам не иде во обзир, многу ќе ме гризе совест. Значи, ништо од бизнисот:).
А некој може ќе рече па може типот и да те привлекува физички, ама да не го сакаш. Но во таков случај не би можела да остварам врска зошто за една стабилна врска не е доволна само физичката привлечност ако нема ментален поттик и конекција.

Mislam deka ne mozam ama sum slusnala mnogu primeri koga dvajca se vo vrska pa duri i stapuvaat vo brak a potoa se zaljubuvaat i imaat super vrska i podobar brak od tie sto veke bile zaljubeni uste pred da stapat vo vrska.

Да не го должам многу, Не. Не можам да бидам со некоја која не ја сакам

Можам. И сум. Баш во моментов. После 2 пати, кога ненормално ми беше скршено срцето, сфатив дека е подобро да те сакаат, отколку да сакаш. Во моментов сум во врска со човек кој на почетокот ми беше само симпатичен и ни идеше муабетот. После сфатив дека на него многу му значам и дека заслужи шанса ( за кратко време направи многу работи за мене кои не ги направил никој друг ни за 5 години) . И полека почнав да не можам да замислам ни еден ден без него. Дали го сакам? Не. Дали ќе го засакам? Многу веројатно. Преубаво ми е со него, само фалат емоции кои ги знам. А од друга страна знам нема никогаш повторно да ги доживеам. Зошто да патам по некого, кога имам човек кој ме прави среќна?

не верувам... а и зашто воопшто би била со човек кој не го сакам??? :unsure:

да не го тупам......не би бил со женска ако не ја сакам
[а сите женски ги сакам]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom