Дали можете да бидете во љубовна врска со човек што не го сакате?

S

StereoLove

Гостин
Епа angela после ке страдаш и ке велеш нормално дека машките не знаат да сакаат.Не сакам да ти противречам но тоа така испага.
Зар мислиш дека би била срекна покрај некој што не го сакаш а има пари?нема да ти е гад кога ке го бакнеш:nesum:
Како не би можела да ја најдеш љубовта на својот живот.Па ти знаеш каква личност ке ти биде потребна покрај себе:toe:

RED PASSION денеска парите го вртат светот и сите се зависни од нив...за жал.Се би сториле за пари зошто мислаат дека се ке имат но се лажат.

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Епа angela после ке страдаш и ке велеш нормално дека машките не знаат да сакаат.Не сакам да ти противречам но тоа така испага.
Зар мислиш дека би била срекна покрај некој што не го сакаш а има пари?нема да ти е гад кога ке го бакнеш:nesum:
Како не би можела да ја најдеш љубовта на својот живот.Па ти знаеш каква личност ке ти биде потребна покрај себе:toe:

RED PASSION денеска парите го вртат светот и сите се зависни од нив...за жал.Се би сториле за пари зошто мислаат дека се ке имат но се лажат.
Јас реков во случај да не го најдам вистинскиот, така да или ке имаш љубов и ке бидеш сиромашен, или ке бидеш богат али без љубов, иако многумина би го одбрале љубов и сиромашен, како што и јас, али во СЛУЧАЈ би го бирала богатиот.
Патем можеш да бидеш со некого, да не го сакаш, само да ти биде ок, али не е тоа љубов......парите го вртат светот, и никој не може да негира дека не сака да има пари, така да никој не е материјалиста, туку си бараш спас за подобро утре....

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Јас не би можела да бидам во врска со некој што не ме сака или не го сакам. Едноставно не би го губела беспотребно времето... за тоа време би била слободна и би го барала вистинскиот :pipi:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
И слепата улица е улица ама има крај.
Едностраната љубов е исто љубов, но не е љубовна врска.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
E prashanjevo. Nemozam da imam ljubovna vrska so nekogo sho ne go sakam :) Toa e normalno! Ama mozam da imam zabavna i interesna vrska so nekoj sho ne go sakam. :)

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Кратко и јасно- не можам. Освен ако сака да стигнеме само до прва база, да се држиме за рачиња и да се шеткаме и гугуткаме......ама што зборувам, налет него, јас нема да можам да издржам таква врска, жив човек сум си имам потреби. А за да си ги задоволам потребите во врска мене лично ми треба и емоционална поврзаност што во случајов ќе ја немам пошто не го сакам. Да изневерувам не иде во обзир, многу ќе ме гризе совест. Значи, ништо од бизнисот:).
А некој може ќе рече па може типот и да те привлекува физички, ама да не го сакаш. Но во таков случај не би можела да остварам врска зошто за една стабилна врска не е доволна само физичката привлечност ако нема ментален поттик и конекција.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Mislam deka ne mozam ama sum slusnala mnogu primeri koga dvajca se vo vrska pa duri i stapuvaat vo brak a potoa se zaljubuvaat i imaat super vrska i podobar brak od tie sto veke bile zaljubeni uste pred da stapat vo vrska.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Да не го должам многу, Не. Не можам да бидам со некоја која не ја сакам

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Можам. И сум. Баш во моментов. После 2 пати, кога ненормално ми беше скршено срцето, сфатив дека е подобро да те сакаат, отколку да сакаш. Во моментов сум во врска со човек кој на почетокот ми беше само симпатичен и ни идеше муабетот. После сфатив дека на него многу му значам и дека заслужи шанса ( за кратко време направи многу работи за мене кои не ги направил никој друг ни за 5 години) . И полека почнав да не можам да замислам ни еден ден без него. Дали го сакам? Не. Дали ќе го засакам? Многу веројатно. Преубаво ми е со него, само фалат емоции кои ги знам. А од друга страна знам нема никогаш повторно да ги доживеам. Зошто да патам по некого, кога имам човек кој ме прави среќна?

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
не верувам... а и зашто воопшто би била со човек кој не го сакам??? :unsure:

Член од
12 април 2010
Мислења