Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шпиро: Легенда.Zdravo ,ucam vo AJ prva,ke mi kaze nekoj nesto za profesorite???
Па пиша дека е прва годинаШпиро: Легенда.
Кажи ми која година си иначе... ги има многу како што кажа dystopian
Zdravo ,ucam vo AJ prva,ke mi kaze nekoj nesto za profesorite???
оваа втораваВесна Ристевска, Новачка, Весна Раневска најдобри професорки![]()
би те прашал зошто се запишуваш во ова школо ?
Ех, моето средно, јас кога учев сеуште беше директорка Светлана Шопова ака Ацо Шопоф боља половина ..
Имате среќа не ги фатифте легендите на Арсениј Јовков,
Сметководство Чаки ..
Историја Медарска
Право Цвета , која после беше и директорка
е тоа да видевте што беше учење, ушите да ти пукнат..
Јован, тој избеганиот, Шпиро ми беше класен во прва, Снежана втора и трета,
е сега ме интересира дали сеуште предава македонски професорката Драгана Бенедети
подобар професор, начитан, речник ненормално добар јас во животот мој немам сретнато и сеуште не сум сретнала, секоја чест за неа!
И да не го заборавам Пецо математика леле кој крш беше со прилепско битолскиот акцент
Е сеа не ми текиња статистика како се викаше али редовно прв час имаф од неа у понеделник, и секад се маваше еднаш од врата и еднаш од табла...
Јованка, Клара ... ги има мал миљон, ех спомени![]()
Најблиску ми беше затоа...
Инаку за Шпиро, знам еднаш ни кажа дека се кандидирал за директор на школото, ама не го избрале дека другата личност имала премногу добри пријатели/пријателки меѓу колегите. Закон човече нема што, имаш право, човекот трпи се од секого, ама кога ќе му пукне фитиљот, цели класови од гомна подоле ги правеше.
Пред 3-4 години завршив тука, Пецо, Јованка, Клара, Шпиро уште предаваа, и сестрата на Цвета, Нада незнам дали ја знаеш, и таа е уште тука... Цвета го напушти директорското место, незнам поради кои причини.
Инаку Спорт кој ти предаваше....Предраг а.к.а Џони или Евица? И која генерација си кажи ако може