- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.882
Сакам да знам дали сеуште има такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ кои никогаш ни не помислуваат да имаат секс се додека не стапат во брак.
Ako ima takva prava zdrava da se cuva za prva bracna nok ke setam gol niz grad haaНе бе само прашувам не барам, имам си јас можеби некоја ќе се јави па да и дадеме медал
Дефинирај поштена.Сигурно не е поим за поштена некоја на 23 години шо е уште девица.Сигурно мислиш на карактер.Brat ti lud li si izvini vaka ama sto prasas? koj se cuva za prvata bracna nok be aloooo oni uste na 15 godini parce se pravat ti sakas postena da zemes haha
Postena ili devica, znaci da ozenis devojka postara od 22 godini primer a da e nevina...mislam deka ne postoi takvaДефинирај поштена.Сигурно не е поим за поштена некоја на 23 години шо е уште девица.Сигурно мислиш на карактер.
вакви имаСакам да знам дали сеуште има такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ
вакви немакои никогаш не ни помислуваат да имаат секс се додека не стапат во брак.
Не е исто поштена или чесна со девица.Ако е девица не значит да е поштена како карактер.Postena ili devica, znaci da ozenis devojka postara od 22 godini primer a da e nevina...mislam deka ne postoi takva
Temava e dali ima devici koi se cuvat za do brak...jas mislam deka nemaНе е исто поштена или чесна со девица.Ако е девица не значит да е поштена како карактер.
за неа гарантирам дека не е невинаОд Citro комшивката