Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да. Ама во Лион кога ќе се игра :D
Треба да пазам што пишувам иначе ми дојде Кедира а.к.а Сахин на врата да ме стави у нокаут:notworthy: Така ли е батко Кедира???

jas sakam da go pozdravam goce arnaudov i da mu zablagodaram za pesnite sto gi ima ispeano do sea. mwa

Troll+Face+Emoticon12.jpg

Пепе - Ејјј Сисоко бе?! ти на мене вака е сега ќе видиш...
http://vodpod.com/watch/5782023-pepes-fouls-vs-lyon
0:47...И Пепе (0:59) изнервиран праќа еден убица поглед кон судијата за ово да несмее да свири.
Сисоко - Извини Пепе, па мајку му стара мораш ли секогаш вака.
Пепе - Епа братче со мене нема џигуло мигуло...

Му го посветувам на најдобриот и најопасниот дефанзивец на свет и утре сакам да те видам во некоја добра акција. Позз се читаме

Еден од најдобрите играчи на „Белата Фабрика“,Алваро Мората е посакуван од неколку големи европски гиганти.Станува збор за Севиља која сака да го ангажира младиот напаѓач,пренесува весникот „Ел Корео“.
Клубот од Андалузија веќе активно ги следат работите околу Мората,со што во блиска иднина би можело Мората да се пресели во Севиља.По ангажирањето на Алваро Негредо од Реал Мадрид,Хозе Анхел Дел Нидо,претседателот на Севиља сака да потпише и со Алваро Мората.
Во новата сезона,Мората сеуште не е загирал за сениорскиот тим на Реал Мадрид,но сепак се прославува со одлични партии за Реал Мадрид Кастиља,тимот кој нема пораз на домашен терен уште од Јануари месец годинава.
Реал Мадрид не е подготвен да се прости од својот бисер,а Мората има договор со Реал Мадрид до 2016 година и има поставено клаузула од 30 милиони евра.

Аиии упм сите тука му честитувате роденден на Мангата а ја шубаа тема отворив :(

"Jose Mourinho: I might play Gonzalo Higuain & Karim Benzema at the same time against Lyon"

п.с. Среќен Роденден Манга и се Најубаво :)

"Jose Mourinho: I might play Gonzalo Higuain & Karim Benzema at the same time against Lyon"

п.с. Среќен Роденден Манга и се Најубаво :)
Аууу ќе ми ја исполни желбата Мур ако го направи тоа.:cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom