Дали жените сакаат големи алатки ?

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.619
Мислам мистерија за сва времена. Љубов , гушки, патетика, бла бла... Жени Vs пенисовиден орган исходот е познат или па? Можеби скриената камера и погледите на софистицираните и наџунџурени дами у оваа интимна и акустична атмосфера ќе ви го дадат одговорот...?

Да речеме оваа,

+ оваа​

и на крај најбољо толкување и обид за дефинирање на женскиот бреин е оваа​

П.с Минус сантим се наплаќа у евричи ми се чини.

Мислам мистерија за сва времена. Љубов , гушки, патетика, бла бла... Жени Vs пенисовиден орган исходот е познат или па? Можеби скриената камера и погледите на софистицираните и наџунџурени дами у оваа интимна и акустична атмосфера ќе ви го дадат одговорот...?

Да речеме оваа,

+ оваа​

и на крај најбољо толкување и обид за дефинирање на женскиот бреин е оваа​

П.с Минус сантим се наплаќа у евричи ми се чини.
Добри видеа особено на второто се гледа убавоо .. !! иначе на второто е бразилска скриена камера .. они ако не ја направат кој друг .ЦАРЕВИ .. сигурно ти текнува на оваа тема ..
http://forum.kajgana.com/threads/Скриена-камера-бразил.52621/

Види ај од атер ти го лајкнав мислењето ( оти навистина то ми е фетиш) али мислам дека прашањето повише ќе беше на место и ќе соодествуваше на темава ако ме прашаше " Ти сакаш жена со голема пукнатина меѓу нозете ? "

Bulge-от е нормална работа кај мажите, како што се цицките кај жените.

Оваа од последното видео, само е љубоморна што овој има поголем од мажот ѝ.

Види ај од атер ти го лајкнав мислењето ( оти навистина то ми е фетиш) али мислам дека прашањето повише ќе беше на место и ќе соодествуваше на темава ако ме прашаше " Ти сакаш жена со голема пукнатина меѓу нозете ? "
Таква врчва треба и да се пополни со материјал, а ако немаш со што... маф ти е планот...
Само не знам дали ми го сфати постот, реторичко прашање беше... :)

demotivacija.mk_Zdravo-jas-sum-Marija-Zdravo-jas-sum-IMPRESIONIRAN_13184017055.jpg

Се разбира дека сакаат,тоа ти е исто како да му поставиш прашање на некој тревкар дали сака да отиде на платен продолжен викенд во Амстердам? Можеби жените нема тоа јавно да го покажат,ама потајно и те како ќе те израдуваат ако имаш голема алатка,секој кој имал див секс кадешто на моменти паѓаат бариерите и кој тогаш слушнал нешто во стилот "Не го вади ,имаш прекрасен огромен кур"-едноставно го знае одговорот на прашањето,поздрав ;)

п.с.Се извинувам ако бев малце повулгарен,ама некогаш мораш да ја доловиш поентата за да те сфатат луѓето!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom