Фан клуб: МЗТ Скопје

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Абе еден голем свет што сте вие дечишта невоспитани на куп..Одговори ако знаеш ако не нема потреба ни да пишуваш.
Ако веќе сакате да прашувате некои работи,прво малце информирајте се за истите па послем поставувајте прашања....Форумов не е место за истите....... И да пратевте малце кошарка а не од кога освои Македонија 4 то место,нема да прашувате вакви дегенски прашања....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ако веќе сакате да прашувате некои работи,прво малце информирајте се за истите па послем поставувајте прашања....Форумов не е место за истите....... И да пратевте малце кошарка а не од кога освои Македонија 4 то место,нема да прашувате вакви дегенски прашања....
Ај бе не изигравај паметњаковиќ.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Ај бе не изигравај паметњаковиќ.
Незнам што муе проблемот можно е и самиот да не го знае одговорот на ова што го прашав,па глуми некој "сезнајко".Инаку еве јас знам како КФМ ги толелираше пред 2 год и ги чекаја 1 месец да го спасат клубот и да направат каква таква екипа за прва лига,исто така знам дека имаше околу 30 души од ФА у Литванија,ама таму чудно не скандираја Лопов по Димевски...од кои причини сите знаеме.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Незнам што муе проблемот можно е и самиот да не го знае одговорот на ова што го прашав,па глуми некој "сезнајко".Инаку еве јас знам како КФМ ги толелираше пред 2 год и ги чекаја 1 месец да го спасат клубот и да направат каква таква екипа за прва лига,исто така знам дека имаше околу 30 души од ФА у Литванија,ама таму чудно не скандираја Лопов по Димевски...од кои причини сите знаеме.
Како прво ние не молевме да идеме во Литванија како други некои... Туку нас не викнаа и ние прифативме....
Како второ тоа што го продолжија рокот да составиме екипа го направија повеќе од лична корист... Знаеме сите зошто.....
Раковотствата на КФМ се менуваат--А целта да го уништат МЗТ им останува иста......

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.473
па фала богу не сте молеле,вие навивате против репрезентацијата цел циклус..Идиоти се оние што ве викнале да идете таму,некој молел за да ги види нашите херои и ја би молел коа би можел да отидам.Вие тешко ке го сватите тоа,за вас ви беше прошетка една само.Не е лесно коа си отбацен и сам незнаеш што си,па ставаш статуси на фб од типот ,,Da mi go pusi doktorot marin i cela negova ebana reprezentacija :D,,

З

Забавата е во Кругот

Гостин
па фала богу не сте молеле,вие навивате против репрезентацијата цел циклус..Идиоти се оние што ве викнале да идете таму,некој молел за да ги види нашите херои и ја би молел коа би можел да отидам.Вие тешко ке го сватите тоа,за вас ви беше прошетка една само.Не е лесно коа си отбацен и сам незнаеш што си,па ставаш статуси на фб од типот ,,Da mi go pusi doktorot marin i cela negova ebana reprezentacija :D,,
Знаат они кого викаат таму... А таквите како тебе и да молат нема да отидат...Зошто ? - Затоа....

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
уствари добив информација од доверливи извори, дека дури од кога србија отпадна, аеродром тогаш почнал да навија за македонија!
србија у крви!

Член од
9 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
11
момак не навиваме ние за репрезентации од распад па навака кој те лазел за србија,македонија :vozbud:

Член од
11 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
Па не му ја понудија работата на него после 1 месец туку одма по отказот, пошо да бидеме искрени нема поима од тренер.
И доста за оваа тема, било поминало, идеме понатаму. :)
се согласувам, минатото е минато :cool:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.473
епа ај сеа ке те избркам јас тебе па после пу пу не важи дојди биди директор, перверзно
--- надополнето: Oct 11, 2011 2:07 PM ---

тебе некој те прозва? незнам што се мешаш ти во туга манџа, си имаш своја тема терај си го патот таму. нема што јас да одговарам на глупави прашања, има кој да одговори и образложи на тоа прашање!!!
ја сум за мзт у кошарка :) така да си го терам патот и навака немај гајле.

Член од
11 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
ако сме на истата страна зошто тогаш влегуваш во лош диалог со мене? нема потреба до тоа. ;)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
ако сме на истата страна зошто тогаш влегуваш во лош диалог со мене? нема потреба до тоа. ;)
Може да навива за МЗТ, а да има нешто против ФА... Немора во се да се согласувате :D

Член од
22 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
50
i JAS SUM ZA MZT U KOSARKA I SE NADEVAM DEKA OVAA GODINA TITULATA E NASA BEZ RAZLIKA NA PORAZOT ZA RODENDENOT VERUVAM VO DECKITE I VO FAMILIJATA DEKA KE JA BODRAT EKIPATA KAJ I DA IGRAAT

Kajgana Shop

На врв Bottom