Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.319
- Поени од реакции
- 12.334
Две идеи, споени? Не те разбрав...Се обидуваш да ми поставиш стапица раздвојувајќи две идеи што треба да бидат споени?
Shame on you![]()
Две идеи, споени? Не те разбрав...Се обидуваш да ми поставиш стапица раздвојувајќи две идеи што треба да бидат споени?
Shame on you![]()
Можеби погрешно сум те разбрал, но Лилит ја поистоветуваме со еден од Клифотите нели?Две идеи, споени? Не те разбрав...
Хм, да, и?Можеби погрешно сум те разбрал, но Лилит ја поистоветуваме со еден од Клифотите нели?
Па рече или тоа или тоа...претпоставив дека се обидуваш да ми поставиш стапица.Хм, да, и?
Не е стапица прашање е... стапица станува ако не се знае одговорот и се фасцинираме од метал бендови и статии од нет од непознати автори кои не даваат изворПа рече или тоа или тоа...претпоставив дека се обидуваш да ми поставиш стапица.
Кога веќе не ми дозволуваш да го избегнам одговорот...Не е стапица прашање е... стапица станува ако не се знае одговорот и се фасцинираме од метал бендови и статии од нет од непознати автори кои не даваат извор
И сега, ти што мислиш, што е одговорот?
Зошто Самаел да не оди без Лилит? Од каде пак тоа?Кога веќе не ми дозволуваш да го избегнам одговорот...
Не се сеќавам каде го сретнав името.Самаел не оди без Лилит, а не знам дали Лилит оди без Самаел.
Не ме "пали", но ме интересира дали може да се повлечат паралели со...други "фамозни врски"...
Зборам за Малкут.Зарем тие двајца не се споени во Малкут?Зошто Самаел да не оди без Лилит? Од каде пак тоа?
И што е Самаел за да биде врзан со Лилит, а да не може обратно, кога веќе велиш дека не може?
Не...Зборам за Малкут.Зарем тие двајца не се споени во Малкут?
Пардон, грешка.Не...
Си играме со Оган и Дух.Ало оваа "религија" е забранета! Идете надвор поиграјте си ке ви биде подобро.
Кој ми ти ја забрани бре... „чедо“?Ало оваа "религија" е забранета! Идете надвор поиграјте си ке ви биде подобро.
Не ми е познато зошто Shin.Можам само да си нагаѓам конекции со Елементите кои ги претставуваат.Кој ми ти ја забрани бре... „чедо“?
Иди ти надвор по дождов и си играј во калта остави ние да си муабетеме...
И зошто е Самаел во Ход?И зошто преку Шин?
Со оган не се игра одглава ќе ти се удри.Си играме со Оган и Дух.