Alexander_DGrejt
DGrejt
- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 161
- Поени од реакции
- 91
kolku ke kosta, ako nekoj znae?
50 или 60 евра, тука некаде.kolku ke kosta, ako nekoj znae?
Од sendit и zavvi ја имаш за 36 евра Limited edition, додека обичната верзија најверојатно ќе биде 30евраkolku ke kosta, ako nekoj znae?
Сепак е БЕТА треба да знаат дека вакви проблеми е нормално да има. Багови, лаг, поголеми хардверски побарувања и такви работи се нормални. Сепак има уште пола месец до излегување ја имаат шминкано до сега ехеееВе молам немој да се жалите за хардверски побарувања и сецкања, па неможе сеуште со 4 години стар хардвер да играте игри кои се со огромни мапи, ненормална графика, ненормална физика, DX11, огромно поле на видливост и што уште не, згора на тоа кажаа дека ќе има дропови на перформанси дури и кај оние со добар хардвер, ги тестираат серверите.
Друго, ако сакате да немате лаг (не зборам за сецкање ради слаб хардвер) играјте после 1/2 сабајле на германски сервери.
Извинувањето "БЕТА е " не ги оравдува. Кога ке избрзаш нешто никој не ти е крив.Имам играно цел куп бети али ваква катастрофа од бета немам никогаш пробано ,особено 15 дена пред да излезе.(Али CoD MW3 очигледно го сметаат за тешка конкуренција.......и попрвин ѓубре би звадиле...па да се утепаат со пачување него да извадат добро сработена игра)Сепак е БЕТА треба да знаат дека вакви проблеми е нормално да има. Багови, лаг, поголеми хардверски побарувања и такви работи се нормални. Сепак има уште пола месец до излегување ја имаат шминкано до сега ехеее![]()
извинете за офтопик али MW3 не постои, тоа е MW2 со нови мапи. Оваа година BF > MWИзвинувањето "БЕТА е " не ги оравдува. Кога ке избрзаш нешто никој не ти е крив.Имам играно цел куп бети али ваква катастрофа од бета немам никогаш пробано ,особено 15 дена пред да излезе.(Али CoD MW3 очигледно го сметаат за тешка конкуренција.......и попрвин ѓубре би звадиле...па да се утепаат со пачување него да извадат добро сработена игра)
BF3 = CoD4 со поголеми мапи. И сеа шо прајме?извинете за офтопик али MW3 не постои, тоа е MW2 со нови мапи. Оваа година BF > MW
од кога у код си видел авиони хелихоптери тенкови џипови, 100 вида оружја, сквадови(ова вклучува медик, асаулт, енжиниер)BF3 = CoD4 со поголеми мапи. И сеа шо прајме?
Од ко почнав да играм CoD 4 ги видо сите овие работи. Овде во BF3 само ги дуплирале работите. Ама масивно не е исто со и подобро.од кога у код си видел авиони хелихоптери тенкови џипови, 100 вида оружја, сквадови(ова вклучува медик, асаулт, енжиниер)
Да.Вреди да се дае пари за играва?
кај има ова у код4 жити се, коа све е ран и ган, бф3 е поим за симулација на војнаОд ко почнав да играм CoD 4 ги видо сите овие работи. Овде во BF3 само ги дуплирале работите. Ама масивно не е исто со и подобро.
не вреди 3200 денари, али имаш страни само клуч си купуваш за околу 1200 денариВреди да се дае пари за играва?