Каде да најдам дијамантски веренички прстен низ Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Batebole
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Planiram da ja zaprosam devojka mi vo mnogu brzo vreme i sakam toa da go napravam so dijamantski prsten. Setav niz carsija deneska i uspeav da najdam dijamantski verenicki prsten samo vo dve zlatari (Damiani i Bushi). Znae li nekoj Zlatara kade sto ima dijamantski verenicki prsteni, BILO KADE VO MAKEDONIJA?

Мислам дека има во златарата во Рамстор,таа на приземје што е, провери таму прво ако си од Скопје.

fala vi i na dvajcata. stranata na bozinovski ja otvoriv ama nema nisto:( ke probam da se javam

Planiram da ja zaprosam devojka mi vo mnogu brzo vreme i sakam toa da go napravam so dijamantski prsten. Setav niz carsija deneska i uspeav da najdam dijamantski verenicki prsten samo vo dve zlatari (Damiani i Bushi). Znae li nekoj Zlatara kade sto ima dijamantski verenicki prsteni, BILO KADE VO MAKEDONIJA?
види скопје кај Сваровски може има таму

Немој да планираш грабеж на дијаманти, па не филмаш нас тука као ќе ја запросуваш девојката...(y)

За тие пари ја би и купил кола, ако прифати пошто у брак се е заедничко заедно ке ја возите, ако не прифати пак добро сам ке си ја возиш , а вака со прстен не иде треба поевтино да го продадеш.

Јас сакам ваков... има ли некој да ме запроси? :)
105.jpg

Шала на страна, не знам за Македонија, јас накит купувам од Ајрис Голд - Тасос, вршат испорачки, мислам дека не е скапа испорачката. Сепак ѕирни си тука, јас кога одам штукнувам од убавини :)

Не знам дали на странава ги имаат дијамантските модели, ѕирни. Јас тоа не гледам, треба станбен кредит да подигнам иначе :) http://www.irisgold.gr

Има во Рамстор.. и преубави се :)

а јас сакам ваков...мешавина ... ама нема кој да ми купи:pos:
blu-17.jpg

Зошто толку трошење пари на веренички прстен? Никогаш нема да сфатам. Веренички е, ќе го носи некој месец само. Еве јас сум женско ама не би сакала маж ми да се троши толку на веренички прстен. Подобро тие пари ако веќе сака да ги даде на прстени и накити, нека ги вложи во поубави и поелегантни бурми.

Инаку во чаршија види најубаво.

Зошто толку трошење пари на веренички прстен? Никогаш нема да сфатам. Веренички е, ќе го носи некој месец само. Еве јас сум женско ама не би сакала маж ми да се троши толку на веренички прстен. Подобро тие пари ако веќе сака да ги даде на прстени и накити, нека ги вложи во поубави и поелегантни бурми.

Инаку во чаршија види најубаво.
е зошто да не го носи понатаму вереничкиот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom