Попис, права итн итн...

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.854
Весна Јаневска поднела оставка и обвинува за политизација и се сомнева во можен фалсификат, нов претседател на ДПК ќе биде Слободанка Гиевска а потпретседател на место на Абдулменаф Беџети, кој исто така се повлече, ќе биде Бујар Османи, исто и Артан Груби, човекот кој тепаше деца македонци на Калето ( документирано и со видео запис ) ќе биде нов член на ДПК ...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Материјалите за попис сеуште не се поделени на попишувачите, се шпекулира за одложување. Ако утре сабајле не се подели материјалот, пописот нема да почне како што е предвидено.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ме интересира колку ке биде платата на реонските попишувачи доколку знае некој да ми каже?

S

Sagan

Гостин
Разбрав дека ќе земете по 10.000 денари. Не знам дали е точно... :)
Има општа тема за пописот.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Не е од дневница него мислам дека е по 15 ден од попишан човек или од пописен лист така нешто..ама горе-доле негде околу 10 000 се фаќа

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Заеби се кога пописувачиве, мочковци прави, стигнаа до 3ти кат кај мене у влез и ги мрзеше да се качат нагоре. Ај да беше крај на денот али не беше. Ќе видиме дали утре ќе се качат до горе, до 5ти.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Мајка ми е попишувач. Но сеуште не им кажаа колку, т.е. ни тие незнаат колку треба да им дадат плата. Едни викаат 300 евра, некои 200.
-Има некои и не сакаат да се попишуваат, казна минимум 1500 евра. Цела фамилија се попишува, само сопругот/таткото не се попишува. Трагедии. И ред разни други работи.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Кај мене беа, многу податоци бреееее. Место таблети или лаптопи да им дадат, се ќе оди мн побрзо.

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.456
Поени од реакции
2.012
до кога е пописов?
До 15ти. Само незнам дали е до мене ама ниту еден човек што го сретнав не ми рече дека поминале кај него, или овие нема да стигнат или ...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
До 15ти. Само незнам дали е до мене ама ниту еден човек што го сретнав не ми рече дека поминале кај него, или овие нема да стигнат или ...
си поминав да не ме заборавиле...да си го врзам кучето навреме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom