- Член од
- 19 декември 2010
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 23
Ајде ќе бидеЕ фала ти за опсежните и исцрпни информации и баш се потруди да објасниш. Спреми си 600 денари и викни си ја пак тетката. Вака не можеме да ти помогнеме
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ајде ќе бидеЕ фала ти за опсежните и исцрпни информации и баш се потруди да објасниш. Спреми си 600 денари и викни си ја пак тетката. Вака не можеме да ти помогнеме
Не ти треба тетката.. прочитај ја темава...Ајде ќе биде![]()
Тоа нема да му помогне, он не може ни до таму да стаса
КакакакакаккакакакакТоа нема да му помогне, он не може ни до таму да стаса
http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/Може некој да ми каже некое програмче, инсталацијата на Убунту 11.04 да ја префрлам на УСБ стик, и да го форматирам компјутеров со УСБто?
БЛАГОДАРАМ![]()
Не знам за 6-ка ама ако ова ти брка работа пиши ми пп.Дечки, ве молам, ве молам, ве молам, како да инсталирам Eviews 6 ??? Ми вика нешто Entry point not found (input. dll така мислам беше). Ми треба итно програмата, а никако да се снајдам.![]()
Имаш еден линк во ПП.Може некој да ми каже некое програмче, инсталацијата на Убунту 11.04 да ја префрлам на УСБ стик, и да го форматирам компјутеров со УСБто?
БЛАГОДАРАМ![]()
таа програма ти е драјверот,најди што модел ти е мрежната и симни го драјверот од интернетАј да си кажам еден проблем што го имам, па кој знае нека помагаЗемав еден постар модел HP лап-топ и морав да го форматирам за да го поделам на C и D, али од тогаш не ми работи wi-fi то. Изгледа имало инсталирано некоја програма, што при форматот се избришала, али по нетов никако да ја најдам.
Симни Everest Home Edition, најди каков модел на wireless адаптер имаш и симни соодветен драјвер.Ај да си кажам еден проблем што го имам, па кој знае нека помагаЗемав еден постар модел HP лап-топ и морав да го форматирам за да го поделам на C и D, али од тогаш не ми работи wi-fi то. Изгледа имало инсталирано некоја програма, што при форматот се избришала, али по нетов никако да ја најдам.
таа програма ти е драјверот,најди што модел ти е мрежната и симни го драјверот од интернет
Фала на двајцата, ќе пробам сегаСимни Everest Home Edition, најди каков модел на wireless адаптер имаш и симни соодветен драјвер.