Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа нема да му помогне, он не може ни до таму да стаса
Какакакакаккакакакак :D Сака успеав да симнам да режам све топ и сеа може и да се форматира. Тоci ми даде добар торент и убава програма за режање. Инаку Атеист ти почни да веруваш дека можам а за форматирање ептен лесно. Само режањето е тешко (за мене) ама добро е сеа се. :)
(Ипак не ми е прв пат да форматирам, форматирав и у школа само што цркна виндоусот за 2 месеца ама ајде :giggle:)

Дечки, ве молам, ве молам, ве молам, како да инсталирам Eviews 6 ??? Ми вика нешто Entry point not found (input. dll така мислам беше). Ми треба итно програмата, а никако да се снајдам. :tapp:

Може некој да ми каже некое програмче, инсталацијата на Убунту 11.04 да ја префрлам на УСБ стик, и да го форматирам компјутеров со УСБто?
БЛАГОДАРАМ:)

Дечки, ве молам, ве молам, ве молам, како да инсталирам Eviews 6 ??? Ми вика нешто Entry point not found (input. dll така мислам беше). Ми треба итно програмата, а никако да се снајдам. :tapp:
Не знам за 6-ка ама ако ова ти брка работа пиши ми пп.
eviewews7.png

Може некој да ми каже некое програмче, инсталацијата на Убунту 11.04 да ја префрлам на УСБ стик, и да го форматирам компјутеров со УСБто?
БЛАГОДАРАМ:)
Имаш еден линк во ПП.

Ај да си кажам еден проблем што го имам, па кој знае нека помага :) Земав еден постар модел HP лап-топ и морав да го форматирам за да го поделам на C и D, али од тогаш не ми работи wi-fi то. Изгледа имало инсталирано некоја програма, што при форматот се избришала, али по нетов никако да ја најдам.

Ај да си кажам еден проблем што го имам, па кој знае нека помага :) Земав еден постар модел HP лап-топ и морав да го форматирам за да го поделам на C и D, али од тогаш не ми работи wi-fi то. Изгледа имало инсталирано некоја програма, што при форматот се избришала, али по нетов никако да ја најдам.
таа програма ти е драјверот,најди што модел ти е мрежната и симни го драјверот од интернет

Симни Everest Home Edition, најди каков модел на wireless адаптер имаш и симни соодветен драјвер.

Како да ги наместам вртежите на кулерот на графичката и процесорот на максимум.
Ми загреваат пребргу,само што вклучам игра ми се кочи компјутерот и температурата се качува на 80-90 степени. Преку програм проверив и ми пишува дека кулерот ми работи со 27%

На HP лаптоп пробувам да инсталирам драјвер за бежичен интернет, го најдов моделот и драјверот ама кога ќе заврши инсталација ништо не се менува. Не некои драјвери вика дека неможе да го детектира адаптерот. Решение ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom