Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Пробав и така ама не бива. Функционира само кога ќе стиснам десен длик на тоа што сакам да го отворам па OPEN :(

Има еден вирус кој активира вакво дејствие, фактички кога го ти го отвора во нов прозор, се активира.
Се вика AUTORUN мислам, скенирај со антивирус (ако не го најде, побарај на Google нешто "How to delete Autorun virus", знам имаше посебно упатство за него).

Има еден вирус кој активира вакво дејствие, фактички кога го ти го отвора во нов прозор, се активира.
Се вика AUTORUN мислам, скенирај со антивирус (ако не го најде, побарај на Google нешто "How to delete Autorun virus", знам имаше посебно упатство за него).
Јас му направив System Restore и се се среди.

Сепак фала. :)

Па самото .iso фајл е бутабилен. Ако имаш nero инсталирано десен клик на .iso фајлот и open with>nero burning room.

Бутабилно ЦД, односно Widnows Xp
Aко ја имаш „сликата“ тогаш со nero burning rom или со оваа од windows7 Windows media burner и ако режаш виндоус икс пе тогаш избери да се реже со најмала брзина за после да не ти прави проблеми. :)

Aко ја имаш „сликата“ тогаш со nero burning rom или со оваа од windows7 Windows media burner и ако режаш виндоус икс пе тогаш избери да се реже со најмала брзина за после да не ти прави проблеми. :)
Проблемо е шо нејќе па ако може некој по порака да ми прати линк од торент кој сака да форматира

Проблемо е шо нејќе па ако може некој по порака да ми прати линк од торент кој сака да форматира
Што нејќе, да бутира цедето, да се форматира дискот за време на инсталација или што? Објасни подетално.. И од кај ја симна инсталацијата?

Сигурен си дека имаш iso датотека...?

Еве ти крајно едноставна програма за режење на исо датотеки... ImgBurn... besplatna e..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom