Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нареден натпревар играме во Шпанскиот Куп... очекувам сите млади да играат, а комплетниот среден ред, Меси, Анри и Ето на клупа да бидат. Мора да бидат одморени за викендот и за ЛШ наредната недела.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Pinto, Jorquera, Piqué, Cáceres, Sylvinho, Alves, Abidal, Touré, Sergio Busquets, Víctor Sánchez, Henry, Bojan, Eto'o, Hleb, Nolito and Abraham.

Еве го тимот за утре... знае некој дали ќе ја пренесуваат некаде ?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
^ За таму знам дека ќе има :)... зборот ми беше дали на ТВ ќе се пренесува, зошто лани пренесуваа Шпански Куп мислам.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Зашто не сте пишале дека Барса има највеке играчи во ФИФпро ? :lut:
Пујол, Чави и Ињеста.

Kaka само заради името се најде во листата...инаку изигра под-просечна сезона, имаше и повреди и сл.
А Ињеста имаше најдобра сезона, играше прекрасно за Шпанија на ЕП...и пак го нема. Тоа е веројатно останатите да не помислат дека Лапорта ја правел листата. :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Зашто не сте пишале дека Барса има највеке играчи во ФИФпро ? :lut:
Пујол, Чави и Ињеста.

Kaka само заради името се најде во листата...инаку изигра под-просечна сезона, имаше и повреди и сл.
А Ињеста имаше најдобра сезона, играше прекрасно за Шпанија на ЕП...и пак го нема. Тоа е веројатно останатите да не помислат дека Лапорта ја правел листата. :)
Мислиш Меси :) Инаку да, Иниеста заслужува да биде на листата, феноменален играч е, игра во одлична форма и незаменлив е во Барселона.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
едвај чекам да ја гледам следнава утакмица, и не смеат да разочараат

Член од
10 мај 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
E da ti kazam smesna e! Nema toa da go docekaat. Cavi ke ostane do kraj na kariera vo Barsa mislam

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Поголем каталонец од него во тимот нема... Нема да си оди тоа е сигурно.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Не е проблемот Чави он сигурно ќе остане, повеќе ми е страв за Бускетс. Дечкото е супер, неверојатен талент и за две три години ќе биде еден од најдобрите фудбалери на таа позиција ама договорот му завршува на крај на оваа сезона и некако тешко одат преговорите, а Јуве, Арсенал, Ливерпул и Милан веќе му нудат договори.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Агентот на Бускетс изјави дека не ни размислува да ја напушти Барселона. Оптимист сум за дечкото има огромен потенцијал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom