Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нареден натпревар играме во Шпанскиот Куп... очекувам сите млади да играат, а комплетниот среден ред, Меси, Анри и Ето на клупа да бидат. Мора да бидат одморени за викендот и за ЛШ наредната недела.

Pinto, Jorquera, Piqué, Cáceres, Sylvinho, Alves, Abidal, Touré, Sergio Busquets, Víctor Sánchez, Henry, Bojan, Eto'o, Hleb, Nolito and Abraham.

Еве го тимот за утре... знае некој дали ќе ја пренесуваат некаде ?

^ За таму знам дека ќе има :)... зборот ми беше дали на ТВ ќе се пренесува, зошто лани пренесуваа Шпански Куп мислам.

Зашто не сте пишале дека Барса има највеке играчи во ФИФпро ? :lut:
Пујол, Чави и Ињеста.

Kaka само заради името се најде во листата...инаку изигра под-просечна сезона, имаше и повреди и сл.
А Ињеста имаше најдобра сезона, играше прекрасно за Шпанија на ЕП...и пак го нема. Тоа е веројатно останатите да не помислат дека Лапорта ја правел листата. :)

Зашто не сте пишале дека Барса има највеке играчи во ФИФпро ? :lut:
Пујол, Чави и Ињеста.

Kaka само заради името се најде во листата...инаку изигра под-просечна сезона, имаше и повреди и сл.
А Ињеста имаше најдобра сезона, играше прекрасно за Шпанија на ЕП...и пак го нема. Тоа е веројатно останатите да не помислат дека Лапорта ја правел листата. :)

Мислиш Меси :) Инаку да, Иниеста заслужува да биде на листата, феноменален играч е, игра во одлична форма и незаменлив е во Барселона.

едвај чекам да ја гледам следнава утакмица, и не смеат да разочараат

Поголем каталонец од него во тимот нема... Нема да си оди тоа е сигурно.

Не е проблемот Чави он сигурно ќе остане, повеќе ми е страв за Бускетс. Дечкото е супер, неверојатен талент и за две три години ќе биде еден од најдобрите фудбалери на таа позиција ама договорот му завршува на крај на оваа сезона и некако тешко одат преговорите, а Јуве, Арсенал, Ливерпул и Милан веќе му нудат договори.

Агентот на Бускетс изјави дека не ни размислува да ја напушти Барселона. Оптимист сум за дечкото има огромен потенцијал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom