S
Sheldon Cooper
Гостин
Значи ја утна смислата![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ја утна смислата![]()
![]()
![]()
зато ви избегаа сите мажи од Крушевосве заедно инаку не го признавам дека ми е маж![]()
![]()
сепак доминантност?секако дека рамноправност,но едно е сигурно - ако мажот си дозволи да падни под жената - тешко него
сепак доминантност?
хаха мислиш на жените дека побегнаа од Крушево а не мажите да ми простиш сите мажи се останати па нека се земаат маж со маж ако векем не сакат да бидаат рамно правнизато ви избегаа сите мажи од Крушево![]()
Треба да има рамноправност,али тоа зависи од двајцата и зависи од ситуацијата.Пошо тато е цел ден на работа,а мајками е невработена,цел товар преку неделата паѓа на неа.А пак татко ми шо има еден табиет,незнае чаши,вилушки,кафе неможе да свари.Таков е,кажал за што не го бива и крај.Али затоа во Недела кога е дома,да ти е ќејф да ги гледаш ко гулапчиња низ дворЧале тревата ја коси,мама ручек праи,па овој пече чушки за зимница,па мама лупи..па ќе се задрат нешто...
![]()
Да не познаваш и девојче шо можи да исцепи 7 кубици дрва во еден ден? Или да чисти канализација?Јас познавам девојче што вози виљушкар сакаш да се запознаеш со неа.
Да не познаваш и девојче шо можи да исцепи 7 кубици дрва во еден ден? Или да чисти канализација?