SHANE
Др.Акула
- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 1.453
- Поени од реакции
- 853
Брат ми, јас не сум ниту депресивен, уште помалку психијатриски случај, а за асентра и слично, прв пат слушам од вас...
Брат читај горе.Јас помешав онака утрински

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат ми, јас не сум ниту депресивен, уште помалку психијатриски случај, а за асентра и слично, прв пат слушам од вас...
Читајќи ги мислењата гледам дека форумов служи буквално за се па дури и за болница на некој начин. Дечково доби бесплатна дијагноза а и некој друг ако се "разболе" од истото ќе го знае лекот![]()
.....и то е за луѓеnemaj gajle be, sho si se isplasil![]()
Аман бе веќе што стана овој форумов,имаш тема за мастурбација читни малце,лоши ефекти од дркање.Луѓеее едно прашање до сите Дали може да има некои лош и ефекти од дркањето?
има фрактура на пенис, докажано е дека Кинезите водат во настанување на фрактура на пенис како последица при мастурбирање, а не сакаш тоа да ти се деси верувајЛуѓеее едно прашање до сите Дали може да има некои лош и ефекти од дркањето?
отвори нова тема ќе биде популарна сигурноКога сме веќе на оваа тема едно прашање: Од колку години сте почнале да дркате?D
Луѓеее едно прашање до сите Дали може да има некои лош и ефекти од дркањето?
jas kolku sto znam nema losi efekti
osven glavickata moze malku da ja zacrvenis![]()
![]()