Tип на денот (Читај правила во прв пост)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Сакав да кажам дека имаат квалитет за ЛШ, само им се падна да играат со екипа исто така добра како нив па затоа отпаднаа.

Динамо Киев - Стоук 1
Паок - Тотенхем 1x
Атлетико Мадрид - Селтик 1
ПСВ - Легиа 1
Лазио - Васлуи 1

М

Мартин`

Гостин
Ахх бе дете свати НИКОЈ АМА НИКОЈ НЕ ТИ КАЖУВА УТАКМИЦА ТЕБЕ ТУКУ ТАКА ! ДУРИ И НЕКОЈ АКО ТИ КАЖАЛ Шо верувам дека ти кажал од Фејсбук дечките шо пишуваат ` ДОЈАВИ ` и сега тој дечко кажува дојавааааааааааа Манчестер Х фри Местенка ово оно .
И ајде ти како човек шо си ја проучил кладлиницата ЗОШТО ПИША ДЕКА ШПАНИЈА НЕМА ДА ТЕПА СО ХЕНДИКЕП ?
Како што знам Шпанија тепаше и со тоа каков хендикеп , дали тоа е твоето проучивање на кладлинците ? или беше местена Шпанија да не тепа со хендикеп па се смени нешто во системот на полувреме . :pos:
Единствен што солиш памет и глумиш паметен си ти не јас, неможе секогаш да погодам нормално е тоа (конкретно за Шпанија што рече) .. И гледам веднаш пишуваш за фејсбук и сл глупости така да јасно ми е и нема потреба после тоа да коментира.. со ограничени луѓе што освен фејсбук типови ништо друго не им паѓа на памет. Ај уживај и не се замарај многу со мене, чим се правиш дека толку знаеш пиши ти типови да те видиме..

Инаку за денеска Паок - Тотенхем X ја пишав сингл па ќе видиме ..

T

Torchyrus

Гостин
Единствен што солиш памет и глумиш паметен си ти не јас, неможе секогаш да погодам нормално е тоа (конкретно за Шпанија што рече) .. И гледам веднаш пишуваш за фејсбук и сл глупости така да јасно ми е и нема потреба после тоа да коментира.. со ограничени луѓе што освен фејсбук типови ништо друго не им паѓа на памет. Ај уживај и не се замарај многу со мене, чим се правиш дека толку знаеш пиши ти типови да те видиме..
Погледни низ страните наназад па ќе видеш дали не пишувам или дали не погодувам иначе знам убаво кој си , а ти мене не ме знаеш мал е велесот јбг ;)
Исто следи ме и во сабота ќе пишам утакмица со 2.10 коефицент па ќе правеме муабет дали испаднала или не.
Повеќе сум викенд играч но еве нешто и од мене денеска
Брага Х пп
Билбао Х пп

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Не се карајте бе пишете си ова и земете пари вечер...
Хановер1
Копенхаген 1
ПСВ 1
Рубин 2
Андерлехт 1
Аз Алкмаар 1

Член од
10 август 2011
Мислења
12
Поени од реакции
0
И шо медал ли да ти дадеме сега? ахх вие летачките дечки вака шо фаќате многу спортска алал да ви е и идете на форумов само да се пофалете дека сте фатиле .
За денеска
Rosenborg 2
Academica X pp
Malaga 1
Fenerbahce 1
Elfsborg GG
hahaha sigurno tebe samo edna te zezna za pari pa si nervozen :P

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
еве нешто и од мене денеска
Брага Х пп
Билбао Х пп
Па провери ги утакмициве шо се пишани дали некоја ме зезнала и ќе видеш :pipi:
Да те зезна, и то двете ! И прекини ај порано заради вакви караници банираја и бришеа модераториве, пишувај ако ти се пишува типој ако не не се расправај. КРАЈ!

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
St.Andra - Lustenau FC ми изгледа на 2/1 , пол/крај..

А

Анноун

Гостин
Ајде бе нека биде петок на местенки :

Andra - Fc Lustenau 2-1
Hartberg - First Vienna 2-1
Lask Linz - BW Linz 2-1
Polten - Grodig 2-1
A Lustenau - Altach 1-2
FC Brusel - Borinage 2-1
Huanchapato - San Felipe 2-1
Randers - Viborg 2-1