Кој ви е омилен полититички новинар и зошто?

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ajde be druze daj da go jadam shom si reshil gledam deka mi go imash merakot ajde pukaj daj da vidime koi ti se kapacitetite..
--- надополнето: Sep 15, 2011 7:48 PM ---

decki svaka cas koga ti napravija lobotomija i kako ne go vide kamionot ziti se?
Прво, немаш вокабулар. На сред емисија кажуваш курчење. Етички, вокабуларно и културно си непоткован. Викаш дебела свиња во емисија само да ја изругаш. Ќе ми беше идол ако тоа го направеше со стил, со харизма, со памет. Ама не, ти дозволи да те понижи уште поголема амеба и бескичмењак од тебе кој во слободно време, од досада, се облекува како жена. Епа што повеќе бе Саше, што? Колку поголемо фијаско треба да се случи за да сфатиш дека не те бива? Или буквално мастурбираш на односот Васко Ефтов и онаа ефтина пачавра шо се плескаше со тој берберот на некое шоу? Па овој барем ја изруга без да биде вулгарен. Затоа со време фати си некоја јорган-планина и терај како анонимус по интернет форуми, фејсбук, гламстик и/или мирц.

Член од
15 септември 2011
Мислења
36
Поени од реакции
6
Прво, немаш вокабулар. На сред емисија кажуваш курчење. Етички, вокабуларно и културно си непоткован. Викаш дебела свиња во емисија само да ја изругаш. Ќе ми беше идол ако тоа го направеше со стил, со харизма, со памет. Ама не, ти дозволи да те понижи уште поголема амеба и бескичмењак од тебе кој во слободно време, од досада, се облекува како жена. Епа што повеќе бе Саше, што? Колку поголемо фијаско треба да се случи за да сфатиш дека не те бива? Или буквално мастурбираш на односот Васко Ефтов и онаа ефтина пачавра шо се плескаше со тој берберот на некое шоу? Па овој барем ја изруга без да биде вулгарен. Затоа со време фати си некоја јорган-планина и терај како анонимус по интернет форуми, фејсбук, гламстик и/или мирц.
Ne be sine kje me gledash ti sakal nekjel po tv od sad nadalje i u budeuce toa ti e pishano..inace za Vasko Eftov on ne im dava da zborat na nikoj znaci, ja samo oaa debelata svinja ja zakjutev posho stvarno vishe ne mozev da go slusham i gledam mi se povrakjashe go viknav samo za da ja kazam poentata i da mu ja kazam u oci a ne pozadi grb me svakjash? toa e mladicu prashaj za neshto drugo sho te interesira...
--- надополнето: Sep 15, 2011 8:21 PM ---
Сашко тебе кој ти е омилен од нашиве освен Јанко? :icon_lol:
Ova so Janko ti e shala taka? Omilen li koj mi e? Chomovski sekako, Lupevska, Maja B Talevska, Katerina Blazevska, Zlate Lozanovski, Jadranka Kostova, Branko Gerovski, donekade i Trajkovska...No sepak generalno mi nema ramen i to e...:D
--- надополнето: Sep 15, 2011 8:21 PM ---
ti rece deka omilen lik ti e Latas taka? epa toa vtoroto za lobotomijata i za kamionot e za tebe..

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ne be sine kje me gledash ti sakal nekjel po tv od sad nadalje i u budeuce toa ti e pishano..inace za Vasko Eftov on ne im dava da zborat na nikoj znaci, ja samo oaa debelata svinja ja zakjutev posho stvarno vishe ne mozev da go slusham i gledam mi se povrakjashe go viknav samo za da ja kazam poentata i da mu ja kazam u oci a ne pozadi grb me svakjash? toa e mladicu prashaj za neshto drugo sho te interesira...
Сине? Не си ме направил, а не си ни толку фраер па да можеш да ме ословуваш така али нека ти биде. Желба ти е да бидеш смешен. Ќе се најде ваљда некоја тешка провинцијалка која нема две чисти и се пали на Слаткар и ќе се насмее, па дури и Ми се допаѓа ќе ти стисне. И не, не ја заќуте дебелата свиња. Колку пати треба да ти повторам? Amoeba alert, upsss.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
За Васко Ефтов чув гласини, но не знам колку е вистина дека интервјуто кога го води со гостинот не е толку некоректен како што изгледа туку она негово прекинување на соговорник, уфрлање и френетично лупање на маса кога разговара го прави сам подоцна и покасно се монтира тоа?

Од овие горе што ги спомна Саше само Чом го бидуваше за интерактивна емисија, останатите имаат солидно познавање ама немаат харизма за емисија.
@Саше Ивановски како се вика твојата емисија и на која програма оди? Не следам во последно време телевизија и не знам што се случува кај нас во етер.

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Mене ни едниот ни другиот добро не ми прават така да не мие гајле..туку латас писав дека онака фаца е чоекот на зборуванје имат добра вилица,знае со кој како да му право шема..

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Борјан Јовановски ми е многу харизматичен и обожавам да го слушам, иако НЕ секогаш се
согласувам со она што го кажува... ;)

By the way - Форумџијата погоре е Сашо од Политико...??? :icon_mrgr:
Ако е он би му кажала да не го копира Васко Ефтов и да биде поооригинален и со свој препознатлив стил...Има потенцијал за добар новинар, но треба да работи на себе...Мое мислење..Инаку арно му направи на Боки, само имам една забелешка - требаше ТИ да го избркаш од емисија пред тој да стане и да си оди...

Г

Грејвдигер

Гостин
Trajkovska e tolku komplicirana sho duri edno 40% od prashanjata i generiraat WTF?! izraz na gostinot koj pojma nema sho bil prashan a bogami i nie kako publika se ceshame po glavata shta se tu pobogu deshava shta je lepotica pitala...uf samo ova da ne go procita bash se sprijatelivme da ne se nasrdi..
Оливера е кока-кола за тебе.
Како прво ти не си вокабуларно поткован, имаш речник на кретен... затоа и премногу комплицирана ти изгледа Оливера. Оливера соговорникот го има проучено од глава до петици, ти идеш на емисија со соговорник за кој не знаеш ни 50%.

Ne be sine kje me gledash ti sakal nekjel po tv od sad nadalje i u budeuce toa ti e pishano..inace za Vasko Eftov on ne im dava da zborat na nikoj znaci, ja samo oaa debelata svinja ja zakjutev posho stvarno vishe ne mozev da go slusham i gledam mi se povrakjashe go viknav samo za da ja kazam poentata i da mu ja kazam u oci a ne pozadi grb me svakjash?
Тебе никој нема да те гледа освен тие што имат коефициент на интелегенција не поголема од собна температура и свршуваат на твоето срамнување на соговорникот на земја, што и ти самиот си го мислиш, а всушност се брукаш пред публиката што те гледа (читај првиот дел од реченицата). Тоа на Боки можеше да му го кажеш и на кафе и било каде на друго место, не да го викнеш во емисија која заврши за колку? ... 5 минути? Со тоа само покажа каков си и немаш ни „Н“ од „новинар“.

Се регистрираш на скоро секој факинг сајт (абе имаш профил на Гламстик? :rolleyes:) и желен си за популарност, ама и самиот во себе знаеш дека си далеку од постигнување на некоја популарност... пример може да го земам и Бокица кој гарант беше погледан од твојата емисија. (Не, не го бранам педеров или шо ти знам шо е... и мене ми се повраќа од него)

Да те прашам шо школо/факс имаш завршено? Новинарство, нешто ово-оно... или си залутал пред камерите?

Kajgana Shop

На врв Bottom