Манчестер Јунајтед vs Челзи, Олд Трафорд, 17h, 18.09.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот помеѓу Манчестер Јунајтед и Челзи?

• Вкупно гласачи
    112
Статус
Затворена за нови мислења.
Дауд? Тоа е тој што дава жолт за секој обичен фаул? o_O Зошто им даваат на вакви судии да расипуваат убави утакмици?

Па ако му ја дадат на Веб ќе има плачење од едната страна, ако му ја дадат на Еткинсон ќе има плачење од другата па мора на некого да му дадат :pos: А во последно време има намалено со картоните :)

Победа на Манчестер Јунајтед,ато како.И тоа убедлива.И тоа ќе ги согазат овие од Челзи.6-0 моја претпоставка.На Боас му требаат мадиња,поголеми од оние на Букефал.
Манчестер гази,Челзи не игра ништо посебно,а ги гледаш Челзи,а ги гледаш Норвич исто ти е.
И не знам зошто ќе играат овие од Челзи,поарно да си ја предадат утакмицата однапред зошто и така и вака Манчестер се знае дека ќе победи.
Руни два гола,Јанг два гола,Керик еден гол и Де Геа еден гол(ќе ја деганжира силно и топката ќе го скокне Чех).

Победа на Манчестер Јунајтед,ато како.И тоа убедлива.И тоа ќе ги согазат овие од Челзи.6-0 моја претпоставка.На Боас му требаат мадиња,поголеми од оние на Букефал.
Манчестер гази,Челзи не игра ништо посебно,а ги гледаш Челзи,а ги гледаш Норвич исто ти е.
И не знам зошто ќе играат овие од Челзи,поарно да си ја предадат утакмицата однапред зошто и така и вака Манчестер се знае дека ќе победи.
Руни два гола,Јанг два гола,Керик еден гол и Де Геа еден гол(ќе ја деганжира силно и топката ќе го скокне Чех).
не те знаев дека олку си напнато дете бе :icon_mrgr:
Манчестер Јунајтед се во страшна форма и ќе тепаат! ( пс дека јас за нив сум :P ), но не смее да се потцени и Челзи сеа се зајакна одбраната Луиз е вратен...Се на се интересен натпревар ќе биди од мене чист кец! :)

:eek: Добар си , добар..Челзи ги напраи бетер од некоја 3то лигашка екипа од Македонија..

Иронија рајт?

Иронија рајт?
Уште не го знајш даворче ? Дво наменско значење имаат неговите поеми , реченици , големи мисли , бисери на мудроста итн... Кој сфатил сфатил , кој не глуп е ваков е таков е ;) :)

пс ајде ајде сеа пријави ме за да ме бришат од форум , собирај петиции таму

не сум фан ни на вие ни на оние...ако би требал да навивам би навивал за челзи..но мислам дека овој пат манчестер ќе ги прегази до максимум...

манчестер е фаворит и се во огромана форма, ги исчадија болтон и арсенал, челзи покажа знаци на живот после утакмицата со норвич и оди пополека во добар правец, искрено посакував натпреварот да беше одигран барем во октомври али тое то, плус играат на олд трафорд и што е уште потешко да се освои, нема да ширам песимизам, имам верба во момците, за мене е доволно да излезат и да изиграат максимално како Кошаркариве наши. :)
али нерешено или пак победа е одличен резултат за нас
KTBFFH

Иако до крајот на сезоната има уште 90% од истата, ќе се осудам да кажам дека доколку Јунајтед успее да ги победи Челзи денеска, титулата веќе ќе им е на дофат. И пред некој да ми се нафрли, да си го кажам своето, дека не се гледа само бодовната разлика помеѓу 1виот и 2риот, многу работи играат улога сега, психолошка предност, ... ... ... ... ... ...................

Какви не фантазии си правете пред натпреварот во Недела.Исто како да играте PES или FIFA. Патем добро е што нема да суде ни Веб ниту Еткинсон :D.Да експериментираме малце на чија страна ќе биде овај судија :D

Хмм. Се молам да игра Стариџ на местото на Торес.Незнам што мислите вие но јас мислам дека Стариџ ке го наследи Дрогба.Таква желба за игра немам видено кај торес.Јесте последниве натпревари се труди, али Стариџ доби старто место во тимот и го оправда, што не е случај со Торес.Мислам дека ова момче ке биде следната звезда на Челзи.
За натпреварот сакам да кажам дка Челзи ке победи, но несигурниве игри ми викаат нешто друго.Челзи е одличен тим и полека станува она што треба да биде.Ако успее да го победи Јунајтед на Олд Трафор за мене ке биде изненадување, аку многу ја посакувам победата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom