Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe more ova nedela da tepame so golema razlika za da se vrati samodoverbata kaj igra4ite a ubo 4e bidi i real da izgubi

а меси игра во недела? јас прочитав разни информации и не знам што точно се случува?

Читај си ти од официјалната само (= Инаку изгледа ќе се врати и Туре и Маркез

море не знам јас кој 4е игра кој нема да игра знам дека 4е тепаме 100% ако некој мисли поинаку нека иди у pm

море не знам јас кој 4е игра кој нема да игра знам дека 4е тепаме 100% ако некој мисли поинаку нека иди у pm

Да брат мора да тепаме па да го ебам тава е Алмеира....

П.С Реал--Депортиво Ла Коруња....1-1 уште 15 минути до крајот..држете среќа да кикснат.:helou::helou::helou:

Едит...Само што го напишав постот и Реал даде гол како да го урочив.:uvo::uvo::uvo:

највазно е дека тепавме анри така треба да продолзис а месси и кој 4е влегува од клупа голој дава дај те ми бе тро репутација да станам бозество

И така заврши викендов. Рутинска победа против Алмерија :)

Нека се множат головите на Анри и Меси :olee:

Ако може некој да ме просветли со головите?

Инаку Реал Геј Мадрид пак на “геј“ начин во последните минути се ваѓаат :D

Прв гол: продор на Џовани, влага у шестнаесетник, се сопиња, топкава се одби до Анри и овој на празна мрежа 1-0!!!

Втор гол: продор на Џовани, влага у шестнаесетник, го сопињаат ... пенал!
Рутинска реализација на Меси од белата точка ...

:helou:

едит: еве кој не ги видел нека ги види головите ...

1st Goal for Barcelona - Henry ::GOAL::
Click Here for Video

2nd Goal for Barca - Messi (PK) ::GOAL::
Click Here for Video

- а еве ги и за даунлоад ...

Henry 1-0 Barcelona
Download Zshare

Messi 2-0 Barcelona pen
Download Zshare

Extras

Ronnie skills
Download Zshare

Henry nutmeg
Download Zshare

Giovani run
Download Zshare

ги согазивме така треба да се продолзи сеа в 4етврток има вонредно коло играме против ваљадолид и нив треба да ги спрасиме и блатко русин фала за реп нз зосто и јас немзи да ти дам

Анри почнува да ме потсетува на старите времина,ова му беше една од најдобрите ако не и најдобра утакмица во дресот на Барселона :super:

Анри почнува да ме потсетува на старите времина,ова му беше една од најдобрите ако не и најдобра утакмица во дресот на Барселона :super:
taka e ova bese edna od najdobrite utakmici vaka neka prodolzi

Тоооо 2-0 многу добра утакмица...само напред Барселона сега во среда играме со Валадолид на гости.

Сега следниве 2 кола мора да ги искористиме да одиме први на табела..Реал Мадрид има две тешки гостувања кај Валенсија и кај Севилја а додека на Барселона и идат 5 лесни кола со Валадолид,Бетис,Хуелва,Еспанјол....итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom