- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Она што не кочи е тој 1 играч,секогаш во напад како да ни фали 1.Чековски не е за напред,Самарџиски и тој исто како да не е,како бе неможе Гечевски да изигра повеќе.
Епаа играа и Соколов ништо,Дамјан најмеката рака два пати утна,кој да влезе Мираковски,Димчевски па да ги пцуете како не знаат да одат.И вас не ви се знае..Некако Бо и Владо не даваат 100% дај боже да се чуваат за сега зошто и тие треба да штедат сили неможат нон стоп на паркет.Points from the bench:
Macedonia 4
Croatia 17
не покажува ова дека имаме слаба клупа, туку дека не ја користиме...
Ако си ја завршиме ние работата како што треба, нема да има потреба од помош од другите репрезентацииМногу ноншатантно играме некако. Нападов ни е за никаде, не глеам некакво залагање, борба. Да сме малце посредени, хрвативе ќе го јадат од нас.
И ете, Босна ги тепаше Ц.Г. и сега се каша попара ќе стане у групава и по не знам кој пат ќе треба други репрезентации да играат за нас
Ние нашата работа лошо ја почнавме, а ко шо глеам и лошо продолжуваАко си ја завршиме ние работата како што треба, нема да има потреба од помош од другите репрезентации
останува да видиме дали лошо ќе продолжи. Јас сеуште сум оптимист и мислам дека ако играме како првата четвртина, ќе паднат коцкестите .Ние нашата работа лошо ја почнавме, а ко шо глеам и лошо продолжува
Не мрази подеднакво.останува да видиме дали лошо ќе продолжи. Јас сеуште сум оптимист и мислам дека ако играме како првата четвртина, ќе паднат коцкестите .
Бтв. еден од судиите е Србин, само прашање е кој го мрази повеќе