Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Она што не кочи е тој 1 играч,секогаш во напад како да ни фали 1.Чековски не е за напред,Самарџиски и тој исто како да не е,како бе неможе Гечевски да изигра повеќе.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Points from the bench:

Macedonia 4
Croatia 17

не покажува ова дека имаме слаба клупа, туку дека не ја користиме...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Многу ноншатантно играме некако. Нападов ни е за никаде, не глеам некакво залагање, борба. Да сме малце посредени, хрвативе ќе го јадат од нас.
И ете, Босна ги тепаше Ц.Г. и сега се каша попара ќе стане у групава и по не знам кој пат ќе треба други репрезентации да играат за нас :tapp:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.901
Поени од реакции
40.789
Ајде ајде, со подобра реализација по дкош, и повеќе деф/офф скокови можеме да ги добиеме. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Points from the bench:

Macedonia 4
Croatia 17

не покажува ова дека имаме слаба клупа, туку дека не ја користиме...
Епаа играа и Соколов ништо,Дамјан најмеката рака два пати утна,кој да влезе Мираковски,Димчевски па да ги пцуете како не знаат да одат.И вас не ви се знае..Некако Бо и Владо не даваат 100% дај боже да се чуваат за сега зошто и тие треба да штедат сили неможат нон стоп на паркет.

М

Мартин`

Гостин
Под обрач сме срање ама буквално срање, 2131323 топки ги шутнаа ги промашија и пак они ги земаа ..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Многу ноншатантно играме некако. Нападов ни е за никаде, не глеам некакво залагање, борба. Да сме малце посредени, хрвативе ќе го јадат од нас.
И ете, Босна ги тепаше Ц.Г. и сега се каша попара ќе стане у групава и по не знам кој пат ќе треба други репрезентации да играат за нас :tapp:
Ако си ја завршиме ние работата како што треба, нема да има потреба од помош од другите репрезентации :)

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Стварно сум разочаран од Самарџиски. Човек со 2.15 да не може да погоди од под кош треба да е антиталент за кошарка ... навистина

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Ако си ја завршиме ние работата како што треба, нема да има потреба од помош од другите репрезентации :)
Ние нашата работа лошо ја почнавме, а ко шо глеам и лошо продолжува :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ние нашата работа лошо ја почнавме, а ко шо глеам и лошо продолжува :)
останува да видиме дали лошо ќе продолжи. Јас сеуште сум оптимист и мислам дека ако играме како првата четвртина, ќе паднат коцкестите :) .
Бтв. еден од судиите е Србин, само прашање е кој го мрази повеќе :)

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
И оваа ќе ја изгубиме. Не дека сум против Мкд ама немаме шанси против Хрватска

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.901
Поени од реакции
40.789
останува да видиме дали лошо ќе продолжи. Јас сеуште сум оптимист и мислам дека ако играме како првата четвртина, ќе паднат коцкестите :) .
Бтв. еден од судиите е Србин, само прашање е кој го мрази повеќе :)
Не мрази подеднакво. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom