Фан Клуб: ФК 11 Октомври

• Креатор на темата Креатор на темата david_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам поделени се мислењата дали е местена или не, а мене кур ме боли картата да не ја платив :icon_lol:.

епа сеа 70% не плативме карта , не е тоа муабетот,битно дека е 3 за 3 :)

Овде уште од пред 2 дена се знаеше дека ќе биде наместена. Тоа е тоа, ваљда 3 за 3 се.

Порано да кажевте да пуштевме спортска
Колку што знаем блокирана беше низ све кладилницеве, а и не веруем многу на тоа што се збори местени ова она, ама еве излезе точно.

Ами кажете пред време шо кур губам време да гледам фудбал. В Сабота ќе биде местена да не се изнервирам и јас ко Бибио :icon_lol:.

Слушам нешто Бибио че се степале со Данилов.. Шо се случи ако можи нека кажи некој.

Не одам да губам време ако ги редат, ракомет жени ќе гледам каква русинка има пууууууууууууууу..........

За нејзе ако треба и карта ќе платам :pos::pos::pos::pos::pos:.

Не одам да губам време ако ги редат, ракомет жени ќе гледам каква русинка има пууууууууууууууу..........

За нејзе ако треба и карта ќе платам :pos::pos::pos::pos::pos:.
Нема русинки, црногорка ќе да е:)

da mu ebam sestrata smrden aj neka ja kupa so rabotnicki am rabotnicki 5 ce mu daj rabotnicki ne e teteks 11 nema vrska od fudbal ce gi ispusta i tie 3-4 so vreda !!! a danilov vazi za najgolem kojn i mestac

Колку што знаем блокирана беше низ све кладилницеве, а и не веруем многу на тоа што се збори местени ова она, ама еве излезе точно.
јас колку што знам коеф. беше 2,20 и после падна на 1,50 ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom