Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
И нормално, сега цел свет дискутира како Мурињо фатил некој помошник тренер за око, како пробал да го згази Фабрегас и како му правел гримаси на Меси.

Никој (освен фанови на Барса) не потенцираат дека Реал уште еднаш го "изеде", иако тоа е можеби престрог збор. И после, некој ќе рече Мурињо патетичен. Ех, кога би знаеле само... :)
РЕАЛ уште еднаш го „изеде “ од БАРСЕЛОНА :).........Сите знаат дека ова Мурињо го прави само за едно нешто,вниманието да го тргне на своја страна,да не зборува никој како пак губи или што знам јас како пак Меси му покажи на Кристина кој е најдобар.Но едно нешто ќе кажам,само во овој форум го величат Мурињо,сите странски медиуми пишуваат за најдобриот фудбалер на денешницата и за тоа какви работи прави ПРЕВЕДУВАЧОТ...
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:47 PM ---
Е не ќе го остава да му се качи на глава,оваа провокациа е кон Му,затоа што предходно тој го провоцираше,сите знаеме како а и ти знаеш.....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.620
И нормално, сега цел свет дискутира како Мурињо фатил некој помошник тренер за око, како пробал да го згази Фабрегас и како му правел гримаси на Меси.

Никој (освен фанови на Барса) не потенцираат дека Реал уште еднаш го "изеде", иако тоа е можеби престрог збор. И после, некој ќе рече Мурињо патетичен. Ех, кога би знаеле само... :)
Го напишав тоа пред некоја страна. :)
Мурињо е цар..... за одвлекување на внимание од едно нешто кон нешто друго. Тоа го правеше во ЛШ со 'Por que?', тогаш му успеа делумно. Сега изгледа ќе му успее скоро целосно.

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Е не ќе го остава да му се качи на глава,оваа провокациа е кон Му,затоа што предходно тој го провоцираше,сите знаеме како а и ти знаеш.....
Можеби знаеш и зошто се бутна во Коентрао?

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
До сега Мурињо се соочувал со Барселона 17 пати како тренер на различни екипи.За тоа време,бројот на фудбалерите на Мурињо кои добиле црвени картони е 8 а на каталонците е 0 . Последните 7 меча,фудбалерите на Мурињо против Барселона имаат добиено дури 37 жолти картони....

Пред да стигни Мурињо во Реал Мадрид,на Реал му беа потребни цели 11 години и 24 Ел Класика за да соберат 4 црвени картони а после неговото доаѓање Реал добил 5 црвени во само 7 меча...

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Додека Бензема го држеше Меси овој се спречка со Коентрао глуп да сум ќе го забележам тоа !
U mad?
А кој рекол дека не го забележав тоа? Цар си, глупа ме напрај, како само ли ти успеа. :rolleyes:

Инаку и покрај тоа Меси е ангелче, тој не се тепа со никој. Недај боже Коентрао да се бутнеше во него, ќе го пратевте и него во зоолошка.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
U mad?
А кој рекол дека не го забележав тоа? Цар си, глупа ме напрај, како само ли ти успеа. :rolleyes:

Инаку и покрај тоа Меси е ангелче, тој не се тепа со никој. Недај боже Коентрао да се бутнеше во него, ќе го пратевте и него во зоолошка.
Извини за болдираното многу нечовечки беше тоа од мене !

Е веќе ако си забележала не мораше да провоцираш и да прашуваш зошто Меси отишол кај Коентрао !

Меси ангелче ? Јас го ставам како меѓу топ 5 фудбалери во Барселона од кои очекувам да направат нешто слично како Виља што го удри Озил !

Уште му се чудам како успева провокациите кон него од Мурињо и другите да ги претвори во голови и асистенции а не во удари кон противнички играчи !

Изгледа тоа го прави и најдобар играч во светот !

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи Мурињо кога прави гримаси е со во ред, цела компанија на Реал (и неколку други од другите фан-клубови) свршивте на тоа, ама ако Меси му направи некој гест одма мора трета светска да се дигне......

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Mислам дека е време модераторите да ја заклучат темава.
Доколку уште мислите да се расправате кој е крив за тепачката,кој е цвеќе за мирисање а кој гад можите тоа да го правите во темана за Ла Лига. ;)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Кога си тажен, сети се како Интер ги згази Барса.
И надевај се дека нема да поминат 40 години до следната титула на Интер во ЛШ и нивна победа против Барса или Реал.

Он топик:

После два дена гледање клипчиња од инцидентот може да се каже дека двата тима се подеднакво виновни за инцидентите и постапија неспортски. Од целовечерното однесување на Мурињо до непотребното скокање на цела клупа на Барса.

Највеќе ми е криво што ова беше веројатно најдоброто класико што сум го гледал уште од нерешеното 3-3 на Камп Ноу во последната сезона на Рајкард, а никој не збори за утакмицата

Дури и најдобрите спортски сајтови едвај нешто напишаа за самата игра.

P

PewDiePie

Гостин
Значи Мурињо кога прави гримаси е со во ред, цела компанија на Реал (и неколку други од другите фан-клубови) свршивте на тоа, ама ако Меси му направи некој гест одма мора трета светска да се дигне......
Шиттераши,остај ги греота се. :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
aj nesto da kazime i za igrata na dvata tima
abe nema so da se kaze,se e kazano
real samo malku pokaza zabi,a tie zabi ne bea dovolno za da pobedat :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom