РЕАЛ уште еднаш го „изеде “ од БАРСЕЛОНА .........Сите знаат дека ова Мурињо го прави само за едно нешто,вниманието да го тргне на своја страна,да не зборува никој како пак губи или што знам јас како пак Меси му покажи на Кристина кој е најдобар.Но едно нешто ќе кажам,само во овој форум го величат Мурињо,сите странски медиуми пишуваат за најдобриот фудбалер на денешницата и за тоа какви работи прави ПРЕВЕДУВАЧОТ...И нормално, сега цел свет дискутира како Мурињо фатил некој помошник тренер за око, како пробал да го згази Фабрегас и како му правел гримаси на Меси.
Никој (освен фанови на Барса) не потенцираат дека Реал уште еднаш го "изеде", иако тоа е можеби престрог збор. И после, некој ќе рече Мурињо патетичен. Ех, кога би знаеле само...
Е не ќе го остава да му се качи на глава,оваа провокациа е кон Му,затоа што предходно тој го провоцираше,сите знаеме како а и ти знаеш.....
ангелче
Го напишав тоа пред некоја страна.И нормално, сега цел свет дискутира како Мурињо фатил некој помошник тренер за око, како пробал да го згази Фабрегас и како му правел гримаси на Меси.
Никој (освен фанови на Барса) не потенцираат дека Реал уште еднаш го "изеде", иако тоа е можеби престрог збор. И после, некој ќе рече Мурињо патетичен. Ех, кога би знаеле само...
Можеби знаеш и зошто се бутна во Коентрао?Е не ќе го остава да му се качи на глава,оваа провокациа е кон Му,затоа што предходно тој го провоцираше,сите знаеме како а и ти знаеш.....
Додека Бензема го држеше Меси овој се спречка со Коентрао глуп да сум ќе го забележам тоа !Можеби знаеш и зошто се бутна во Коентрао?
U mad?Додека Бензема го држеше Меси овој се спречка со Коентрао глуп да сум ќе го забележам тоа !
Извини за болдираното многу нечовечки беше тоа од мене !U mad?
А кој рекол дека не го забележав тоа? Цар си, глупа ме напрај, како само ли ти успеа.
Инаку и покрај тоа Меси е ангелче, тој не се тепа со никој. Недај боже Коентрао да се бутнеше во него, ќе го пратевте и него во зоолошка.
Значи Мурињо кога прави гримаси е со во ред, цела компанија на Реал (и неколку други од другите фан-клубови) свршивте на тоа, ама ако Меси му направи некој гест одма мора трета светска да се дигне......
ангелче
И надевај се дека нема да поминат 40 години до следната титула на Интер во ЛШ и нивна победа против Барса или Реал.Кога си тажен, сети се како Интер ги згази Барса.
Шиттераши,остај ги греота се.Значи Мурињо кога прави гримаси е со во ред, цела компанија на Реал (и неколку други од другите фан-клубови) свршивте на тоа, ама ако Меси му направи некој гест одма мора трета светска да се дигне......
А ти ако не пишеше или ако не го споменеше Интер во случајот ќе го заклучеа форумот.....Шиттераши,остај ги греота се.