Aerodrom News
Магдонос
Ептен геј ќе дое ако ти лајкнам![]()
Па затоа ти пуштив вода,да те проверам......

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ептен геј ќе дое ако ти лајкнам![]()
Спремај го малиотТачно!Ти сигурно си за мзТито и за никој друг ?
И учи од другариве шо ти се од маало на форумов како цивилизирано и убаво се дискутира
Немој ова напаленово жити се, се глеа дека си детиште искомплексирано. Ако имаш над 14 години си го сечам
А дали ти знаеш дека КК и ФК Работнички немаат допирна точка ?
Ај сега кажи ми што толку лошо кажав, или пак неточно па ова иронично твое прашање следи ? На профилот мој пишува колку годинки имам, ама ти ваљда сакаш да се запознаее подобро па ме прашувашКолку годинки имаш?
Ај сега кажи ми што толку лошо кажав, или пак неточно па ова иронично твое прашање следи ? На профилот мој пишува колку годинки имам, ама ти ваљда сакаш да се запознаее подобро па ме прашувашеве, имам 18 годинки, ти колку имаш ?
![]()
вие се радувате на еден странец а МЗТ купија 4 американци и 4 стрби
другите македонци
Оваа година ве јадеме![]()
аххахаха детенце кое одделение си???
хахахах бегај бе ПРИПОР
--- надополнето: Aug 14, 2011 10:03 PM ---
а овој селодром???
Ok ФалаНего нека си го приберат неговите...... не паѓај на толку ниско ниво... гледај си работа,
гледаш дека ова му е прво мислење што очекуваш друго.... и името негово ти кажува колку е искомплекрисан..... Ти битно прибери се....
Ај сега кажи ми што толку лошо кажав, или пак неточно па ова иронично твое прашање следи ? На профилот мој пишува колку годинки имам, ама ти ваљда сакаш да се запознаее подобро па ме прашувашеве, имам 18 годинки, ти колку имаш ?
![]()
KE PATITE I OVAA GODINA DZABE VI SE IGRACHI KE VE ZGAZIME PAK SRED selodrom KOPLEKSOT VI STIGNA DO NAJ VISOK STEPEN AMA NE STE VIE KRIVI BOLEST E ANTI aerodrom PUSI mzt RABOTNICKI E SRCETO NA SKOPJE
Ти бре човеку смири се малце,се во свое време.... пишувај цивилизираноKE PATITE I OVAA GODINA DZABE VI SE IGRACHI KE VE ZGAZIME PAK SRED selodrom KOPLEKSOT VI STIGNA DO NAJ VISOK STEPEN AMA NE STE VIE KRIVI BOLEST E ANTI aerodrom PUSI mzt RABOTNICKI E SRCETO NA SKOPJE
И да сигурно е неговото доаѓање!A DALI E SIGURNO DOAGANJETO NA DONALD COLE VO NASHIOT TIM MOZE NEKOJ DA MI KAZE !!!
Ние ке пееме...дали не ми треба титула дали ми треба наш проблем!!!
вие ке постоите?!?!?!
Ви се уарни да губите од нас а?ok milo mi e![]()
Се срамиш бе братче ако си +14 со овие постовиСпремај го малиот![]()
И да ....ајде нека ни тргне со добри играчи, изгледа полека но сигурно ни се насмевнува среќата и на нас!Ваљда сте го виделе сите, ама досадно ми е па да го презентирам појачувањето![]()