И што се изглупира? Каква врска има ова со муабетот што го теравме претходно ? Зошто бегаш од темата и ја извртуваш. Ти се смеат сите, цел форум ти се смее, се гледа дека си пубертетлија со бубулички на лицето
Вака не се дебатира, бегајќи од насоката на разговорот само покажуваш слабост.
И да, не ни може никој ништо, никогаш нема да играме во втора лига, СИЛА СМЕ, бренд сме, моќни сме, НИ СЕ МОЖЕ. Ако внимателно следиш ќе забележеше дека на веб страната на Комити имаше стаф на групата уште пред завршувањето на сезоната уште пред градот да спонзорира, дека нема да дозволиме да испадне клбуот. Се заканивме јавно дека ќе има нереди ако испадне Вардар. Па сега дали некој се плаши, дали има нешто, дали можеби некој од Комити е личен пријател со Мијалков
не е битно. А кога сме веќе кај тоа презиме „Мијалков“ не го споменувај друг пат. Нема дозвола секој да го споменува. Легендарно е. Проба Љубе Бошковски да се прави паметен, го споменуваше секој ден ама еве го сега каде е. Нема заебанции !!!
Па не,не би рекол дека се изглупирав,таа е реалноста,биди реален,не само ја врти приказната во твоја полза,да паднеше Вардар во Втора лига,т.е веќе беше паднат,да не влезеше град Скопје во Вардар и насилно да го врати во Прва лига,немаше да правите комитски револуции,па фешти или што ти јас знам.
Биди реален како за прв пат,ако не ти е проблем.
Мијалков хах...па индиректно со ова покажуваш дека благодарение на него останавте во Прва лига...
За Д.Х. не спомнав ништо, објаснив убаво јас зошто направив јузер, заради тој членот што пишуваше само како удрен повторуваше без потреба дека немало Комити од Ѓорче... Комити имаат членови од Гостивар, од Арачиново, од Сарај, а не пак од Ѓорче. Он ли ќе забрани?
Иначе океј е со Д.Х. сега за сега. Продолжете така, каде видовте дека пишав вие да се откажете и да бидете Комити ? Објаснував општо за ситуацијата, за тоа дека има Комити-Ѓорче, за младината која сигурен сум ќе размислува паметно, за несфаќањето на поимот локал патриотизам и слично !
Иначе немој да мислиш па дека некој се залетал да ве купи вас 36 души, јакиот фактор. Само дупло од вас ќе има Комити од Ѓорче. Ти немора се откажеш, но со тек на време ќе сфатиш дека навивање за маалски клуб, и ченување во група од 40 луѓе (не личи на група, жалосно е) дека изгледа смешно и бедно.
И кој кур ондак ако е маалски клуб ?!
Мене не ми смета што е маалски клуб ама баш ич.
За тебе ако е смешно токмак еден за мене и за тие 35 души е тотално исправно да навиваме за маалскиот клуб.
Според твојата глупа логика и онаа подоле на Патриот значи дека Јунајтед Форс и Плава унија треба да се откажат од Рад и Офк Београд ?!!!
Ај одговори ми на ова штом се правиш толку паметен да те видам.
Ебаве кретенските размислувања што ги имате.
Ама ти сега глупав си или тренираш ? Сакаш да кажеш дека Комити не беа со клубот минативе сезони додека Вадар беше последен ?
Каде бевме до вчера?
Еве ти и од вчера и од завчера каде сме биле
http://www.komiti.org/
А ти кажи ми за Лавови, година на основање е 1992ра, а до ден денешен поминаа 20 години наводно постоење не наивале повеќе од 20 пати за тие 20 години ! Група ли е тоа ??? Лозари имаат поголеми успеси !!!
Лавови си е приказна сама по себе,го признавам тоа,но ДХ започнува нови димензии.
За тоа што се случувало во минатото се криви постарите членови и само тие,да имало тогаш во тоа време некој како нас денеска,ќе била друга приказната,но тие тогаш не се замарале воопшто со групата.
Па не биди толку сигурен, Брзи дека оди на Вардар редовно, и додека беше воџа на Лавови одеше, тоа го знаеш веројатно. Заедно со Брзи одевме на запад, ќе почне сега Брзи да доаѓа пак. А иначе и Го*е И*диша*и*т има доаѓано можеш да го прашаш, исто така плус уште неколку ликови од сегашната екипа1060, но да не калкурирам сега со имиња. Ќе видите сами времето ќе покаже.
Да да класична лага ти беше ова,да ти пишам петка на рачето поради јакото лажење.
Како може да било исто ако се врати Ѓорче во прва лига како што е сега со Вардар, кога Ѓорче е маалски клуб а Вардар е СРЦЕТО НА СКОПЈЕ. Кога Комити имаат членови од цела Македонија, а вие само од едно маало.
Па од Ѓорче сум, неможеш мене да ми кажуваш пробај некој друг прави будала. И во најдоврите денови, кога беше Ѓорче шампион, и кога игравме лига на шампиони не успеавте да се соберете повеќе од 200 души со Бате Борисов. На јужна бев знам многу добро се. Значи и во најдобрите денови и во лига на шампиони максимумот ви е 200 души !!! Жалосно... и викаш ќе се врателе, ќе дошол на стадион овој оној, кога кој и да дојде од една населба ништо не се прави, не личи на група, мизерија е.
Маалски маалски клуб,ама мене ич Стојко не ме боли дека е маалски клуб знаеш...јасно не ти стана до сега ?!!
200,200 можеби толкав е капацитетот,можеби не,ова е веќе муабет што би било кога би било,така да не ти држи вода.
Срцето на Скопје хах бе...изгледа Скопје има две срца па на моменти и не знаете за кое да навивате...
Маалска група,маалска ти пишав погоре ич Стојко не ме боли,за мене и за останатите како мене е привилегија да навивам за маалскиот клуб,не се палам како ти што се палиш на некоеси срце на Скопје,на некојаси бројност,бројност која се зголеми после влегувањето на Вмро во клубот и насилното враќање во Прва лига.
Па од тоа треба да се срамите бе,а не се јачате,политичка партија ве врати во Прва лига,а вадите пароли против нив,треба да им се клањате и да им ги пушите ташаците,треба пароли да им посветувате секое коло !
И што кажа сега ? Затоа дека сме најдобри, најбројни, најсилни, затоа е курчење да си дел од Комити ? Кажи го тогаш тоа и за Делије, бидејќи имаат членови од цела Србија, дека се најбројни убедливо најдобри, значи затоа и да бидеш дел од нив исто така е курчење ?
Да бидеш дел од сериозна, солидна, вистинска група било курчење... какво размислување.
Споредуваш Звезда со Вардар ??
Смешно...
Да беше така навистина, немаше веднаш со Работнички да има 10.000 публика на првенствен натпревар ! Кога викнавме „јави се јужна“ немаше да скандира Вардар цела трибина ! Се виде кои се боите на Скопје.
Баш тоа докажува дека сега Вардар е уште поголем бренд. Значи и државата, и ФФМ, и власта, сваќаат дека без Вардар нема фудбал, дека првата лига е незамислива без Вардар, дека тоа е најдоброто од Македонија и затоа не дозволија да испадне. И они знаат за големината на Вардар, затоа и го направија тоа, доказ дека Вардар е ГОЛЕМ за да оди и против законот.
И тука слатко ме насмеа,признавам,фала ти...
Океј, се гледаме, понекогаш се движам со Брзи заедно, па можеби ќе се сретнеме
А на тој AllotT што ја направи цела кавга овде без причина ќе му реплицирам подоцна. Заради него се расправам со луѓе од мојата населба, нешто што најмалку го посакував.
Одам до Тетово да завршам една работа, сега немам време, ај здраво се читаме подоцна.
Биди сигурен дека ќе се видиме,а и поздрави го Брзи
ПРИПАЗИ НА РЕЧНИК, ПРВА ОПОМЕНА, ПО ТРЕТА БАН !