- Член од
- 16 април 2011
- Мислења
- 607
- Поени од реакции
- 154
Нормално нема име и презиме одма ќе стане јасно "чив бил"anyway...
име нема уште?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално нема име и презиме одма ќе стане јасно "чив бил"anyway...
име нема уште?
Оној у Финска покољ што направи, кога ќе искочел од затвор сакал со македонка да се ожени, овој живи луѓе закопувал и е македонец. Епа не примаат у европа домородци![]()
Имаше на телевизииве не ми текнува која.What !?
![]()
Оној у Финска покољ што направи, кога ќе искочел од затвор сакал со македонка да се ожени, овој живи луѓе закопувал и е македонец. Епа не примаат у европа домородци![]()
НеПрвпат слушам за ова со Финска.Да не си го помешал со случајот на езерото Бодом?
Ok ako tebe ne ti e bitno, ali mene na primer mi e bitno. Zasto? Zatoa sto ne sakam koga nekoj pokazuva so prst na mojot narod, pogotovo ako toa e nekoj Srbin. Ne vikam deka ne e golema bolkata na tie sto izgubile nekoj no fakt e deka lugje umiraat i deka postojat psihopati, forata e sto konkretno ovoj psihopat nikoj ne mu go znae imeto a site gi vperuvaat prstite kon Makedonija. Zasto? Zatoa sto pretpostavuvam deka ima srpsko ime i prezime.Значи не ги варам ваквите информации на нашиве медиуми во кои се потенцира дека криминалецот е Македонец. Која е поентата на сето тоа? Дали ако не беше Македонец болката на тие што изгубиле некој ќе беше помала? Или пак мејби дека е Македонец болката е возвишена? Или пак наше дете е ајде ќе шлапаме... И веднаш се јавуваат некои курнази кои и на вакви ствари се перчат. Сочуство до тие шо изгубиле некој во целиов трагичен ритуал, вакви теми најмалку заслужуваат мајтап и најмалку е битно дали монструмов е Македонец...Барем мене не ми е...
Имаше на телевизииве не ми текнува која.