ФК ВАРДАР-ФК РАБОТНИЧКИ 09.08 20h

Како ќе заврши овој дуел?

• Вкупно гласачи
    96
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Од тоа што успеав да погледнам на почетокот, додека стримот работеше Вардар беше подобар. Добро играа, имаа 2-3 шанси и една статива.

Ајде се надевам дека за второто полувреме ќе има пренос.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
МИЗЕРИЈА БЕ, ЕДЕН АСАЛЕН ПРЕНОС НЕ МОЖАТ ДА НАПРАВАТ. ПИЗДА ЛИ ИМ ЛЕПА МАТЕРИНА !!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.957
Поени од реакции
16.301
Честито победа на Вардар.
Штета што не видовме ништо од преносот.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
се враќа ли вардар конечно,честито победа:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.019
Поени од реакции
74.379
Ете ви го неколку класи посилниот работнички :pos:
Ајде сега сите.....АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ:vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ете ви го неколку класи посилниот работнички :pos:
Ајде сега сите.....АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ:vozbud:
Сите кои бевме за Вардар да си честитаме во фан клубот на Вардар.Нема потреба од ефтини провокации,како браќава,сите пишевме дека е најреално нерешено па и мали шанси на Вардар му дававме.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Делириум.... Вакво нешто одамна не сум видел, пред се феноменална игра а второ огромен број на публика на Јужна трибина и голем број Комити 1000+. Одличен ден кој завршува со победа и убиството на романтичарите, но само ќе цитирам една парола денешна:
Работнички, со кого ја споделувате радоста кога ќе дадете гол ?

Повеќе во темата Вардар ќе пишам :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
M

marko 1996

Гостин
Браво за Комитите 90 минути без прекин пееа , имаа неколку проблеми на трибина и после тоа надвор ама мислам дека навивањето беше на виско ниво иако очекуваав повеќе комити и нешто кореографија или нешто слично. Имавте еден голем фејл , тоа коа ја извадвите паролата у стил Работнички коа ке порасне сака да биде Вардар. Незнам што ви беше финтата ама работнички е постар клуб од Вардар. Играта на работнички под секое ниво. Судијата беше катастрофа , ги оштети 2те страни ама далеку повеќе работнички. Ви фалеше парола Фала ти Коце ти си нашиот Гоце :D Шала на страна добра игра на Вардар и заслужено победија. Поздрав , и да заборавив браво за публиката што дое у голем број е ова е утакмица. Дај боже секоја утакмица да е вака :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.019
Поени од реакции
74.379
Браво за Комитите 90 минути без прекин пееа , имаа неколку проблеми на трибина и после тоа надвор ама мислам дека навивањето беше на виско ниво иако очекуваав повеќе комити и нешто кореографија или нешто слично. Имавте еден голем фејл , тоа коа ја извадвите паролата у стил Работнички коа ке порасне сака да биде Вардар. Незнам што ви беше финтата ама работнички е постар клуб од Вардар. Играта на работнички под секое ниво. Судијата беше катастрофа , ги оштети 2те страни ама далеку повеќе работнички. Ви фалеше парола Фала ти Коце ти си нашиот Гоце :D Шала на страна добра игра на Вардар и заслужено победија. Поздрав , и да заборавив браво за публиката што дое у голем број е ова е утакмица. Дај боже секоја утакмица да е вака :)
Еј еј вас ве оштетил судијата. Дај уште црвено-бел дрес да му облечевме. Се убија од глумење вашиве. И не само сега, со години наназад, добри го, тој паѓа и одма фаул:tapp: Не досуди ниту еднаш за вардар...
И најсмешно беше Петров излага сам во фор, го собираат од позади и овој суди фаул од Петров хахаха
На крај и офсајдот на Лико. ниеден фаул не му досудија, а го утепаа.
Али битно мозокот им го истури :D
Работнички и кога ќе порасне може да сонува да го има тоа што го има вардар, а доказ ти е денешнава утакмица. Е вака се дише за еден клуб(y)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
posle tolku godini gradski bese ispolnet so 10-12 iljadi publika na domasno prvenstvo se nadevam deka vaka ke bide i ponataka i deka ke se podobri posetitelnosta i fudbalot vo makedonija ,jas bi sakal da ima poveke vakvi vecerni mecevi i siguren sum deka na vecernite mecevi ke ima mn pogolema posetenost od denskite

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Едино жал ми е што клуб кој просперира во Европа веќе подолго време, нема со кој да ја сподели радоста, не искрено ова го кажувам...

Kajgana Shop

На врв Bottom