Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Абе зимај гарминот, стај си го на волан, па да те виде господ. Шо се зезате со ова GPS уредиве по телефониве, во споредбасо гарнинот, прецизноста им е како да споредуваме чатал со снајпер со оптички нишан.

Специјално да купуваш Гармин, тоа е над 100тина евра,и само за точак да го користиш не се исплати :)
Вака мобилниот секогаш е со тебе,уклучи само и готово. И прецизно е,точно е. Не лаже,не краде во врска со километри/брзина и сл.

Специјално да купуваш Гармин, тоа е над 100тина евра,и само за точак да го користиш не се исплати :)
Вака мобилниот секогаш е со тебе,уклучи само и готово. И прецизно е,точно е. Не лаже,не краде во врска со километри/брзина и сл.
Добро, после можеш слободно да го преселиш во колата. Ќе ти се најде на долги патувања...

Добро, после можеш слободно да го преселиш во колата. Ќе ти се најде на долги патувања...
А ако нема кола со праиме :)
Иначе утре после солидна пијанка вечерва со Трале идеме да го освоиме крстот а воедно ке се припремаме за маратон на Шапка кој е за нека крене рака :P

Иначе утре после солидна пијанка вечерва со Трале идеме да го освоиме крстот а воедно ке се припремаме за маратон на Шапка кој е за нека крене рака :P

Кога идете на водно? маратонот кога е? Ја го земав точачето од сервис,спремен сум за нови предизвици :)

Би дошол јас ама предалеку сум за да идам со точак до Водно. А у автобус неможам да го носам. :( Инаку планирам да идам на маратонот, така да ако се одлучам ќе извозам една тура на Водно обавезно. Ќе ми биде ко ,,генерална пробa''. xD

Аааа на базен бев тоа време :)

И како поминавте? Иначе многу пари ќе треба за маратонов. Превоз,кацига ... окулу 2000+ ден ќе треба /
Супер беше немаше многу сонце.
А иначе за маратонот незнам што да ти кажам за кацигата ја купуваш еднаш и ти трае подолго време, а за пат ке се организира може нешто повеќе души у комбе точаците и на шапка ке испадне поевтино.:)

И јас би сакал да знам. Ајде ако има некој???

Дури и би сакал да се натпреварувам доколку може во аматеркса класа :helou:

И дали даваат некаква награда за прво место xD?

Каде да најдам во Скопје JEEP точак ???

Каде да најдам во Скопје JEEP точак ???
Имаше во Вучко кај универзална Jeep MTB рамки пред едно 2-3 месеци, за фул точаци не знам, ама можеш да тркнеш и да прашаш. Ако може да прашам, зошто баш Jeep точак сакаш??

Ја пробав SportyPal апликацијата за андроид на XPERIA X8 супер е програмчето единствено е безвезе што кога застануваш за одмор не се паузира, па ти ја уништува просечната брзина на тој начин. Исто така многу бргу ја празни батеријата 50% отиде за сат ипол ама тоа е. Се надевам дека нема да ми стигне сметка за користење ГПС :)

Возам кога ќе го трчам кучето околу маало...

Ја пробав SportyPal апликацијата за андроид на XPERIA X8 супер е програмчето единствено е безвезе што кога застануваш за одмор не се паузира, па ти ја уништува просечната брзина на тој начин. Исто така многу бргу ја празни батеријата 50% отиде за сат ипол ама тоа е. Се надевам дека нема да ми стигне сметка за користење ГПС :)
Хахахаха....:LOL: не стига сметка за користење ГПС.

Хахахаха....:LOL: не стига сметка за користење ГПС.

ГПС има опција СО и БЕЗ интернет... така да,офлајн треба да биде сетирано/
--- надополнето: Aug 2, 2011 11:40 PM ---

Рачно треба да си паузираш кога ќе застанеш,па да пуштиш кога ќе тргнеш... тоа е глупаво и се заборава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom