Не верувам дека е трол, Google вика дека бара „мали девојчиња“ и по огласи.Дури сега ти го прочитав ова.
Ти си или трол или психичко пореметена личност.
nema granici, ili si rastroen ili ne si.Во тоа време тоа било нормално и секојдневно.
Границите на психичката растроеност не се фиксни и апсолутни, релативни се, општеството и времето ги менуваат.
Oki me fati hehehe.Не верувам дека е трол, Google вика дека бара „мали девојчиња“ и по огласи.
Прегледај го приврзокот 32600
Искрено се надевам дека некој од властите ќе се позанимава со ваквите ликови. Малку да го обработат во Идризово, па може ќе почне да сака и мажи.
Познавам некои луѓе што биле во Идризово, викаат најтешките психопати во Идризово биле особено "дарежливи" кон педофилите. Така да, убеден сум дека ќе засака и мажи.Искрено се надевам дека некој од властите ќе се позанимава со ваквите ликови. Малку да го обработат во Идризово, па може ќе почне да сака и мажи.
Сигурно имаш многу јавувања. Јас искрено ќе бидам разочаран доколку не ти се јави и некој од полиција, иако ги имаат сите достапни информации на тацна.Oki me fati hehehe.
Tuku dali znaes kolku odgovori imam na ova i vo koja vozrasna grupa se. Tolku od mene. pozdrav.
извини вака, ама јас мислам дека ти треба да се лечиш. тие девојки ќерки може да ти бидат алоо, не можеш ли некоја жена за тебе да најдеш?, па ако ти е до секс ќе имаш секој ден, а и пари ќе си заштедиш.Dali e moralno vo red povozrasni momci (40 god) da seksaat devojki na 16-18 pa i pomali za pari ?
Jas iskreno mislam deka e toa vo red.
како прво шом плаќа тоа е некој шупак богат кој не може да дојде до жена и најчесто плаќа за тоа ама за жал има доста девојки кои го продаваат своето телоизвини вака, ама јас мислам дека ти треба да се лечиш. тие девојки ќерки може да ти бидат алоо, не можеш ли некоја жена за тебе да најдеш?, па ако ти е до секс ќе имаш секој ден, а и пари ќе си заштедиш.
Избришани мислења и прашањето променето во "а" ?!