Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
мене ми го банираа Macedonia Never Greek
ме средија грчиштана...така да......сега со Vostochniy ќе мора да играм...а го пензионирав :(

Зашо некои фирми секој божји ден ме отпуштаат?
Работите,земате плата и ви давам отказ.Утре може повторно да се вработите :) You are working,taking the money and you got fired.Tommorow you can apply again :)
Шо добива од ова?

Зашо некои фирми секој божји ден ме отпуштаат?
Работите,земате плата и ви давам отказ.Утре може повторно да се вработите :) You are working,taking the money and you got fired.Tommorow you can apply again :)
Шо добива од ова?
Има лимит до максимум 5 работници во фирма ;)

retardsmot.jpg

Абе луѓе ако те банирет има ли шанси некако да ти го вратат профилот?
--- надополнето: Jul 17, 2011 11:20 PM ---
Абе луѓе ако те банирет има ли шанси некако да ти го вратат профилот?

што имам корист од тоа ако земјата во која живеам има 10/10 ресурси?
македонија нема 10/10 тоа знам.....

што имам корист од тоа ако земјата во која живеам има 10/10 ресурси?
македонија нема 10/10 тоа знам.....
Повеќе продукти/предмети правиш. Али остани во македонија, шо е битно дали неаме 10/10. Сите играчи/граѓани ни се потребни.

Него мое прашање (и делумно офтопик). Дали можам да наместам VPN сервер дома за преку него да се конектирам коа ќе сакам од друго место (читај странство, ради одмориве) да се логирам и да работам/тренирам? Или дали ако остаам на некој со динамичко ајпи (претходно баниран ради мулти акаунти) да ми работи тренира има шанса да го банираат? (ваљда нема да се закачи тоа ајпи од мултите некат...)

како мислиш повече продукти правам? пример на q3 житница кога работам наместо 200 материјали ќе правам повеќе? на тоа мислиш?
и треба да земам државјанство или само локација да сменам?
не заминувам секако само ме интересира што е како е

како мислиш повече продукти правам? пример на q3 житница кога работам наместо 200 материјали ќе правам повеќе? на тоа мислиш?
и треба да земам државјанство или само локација да сменам?
не заминувам секако само ме интересира што е како е

Да.Наместо 200 ќе правиш 210 ;) тоа е пример,а точно колку повеќе произведуваш то незнам.

Продавам акаунт,кој е заинтересиран нека пише :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom