- Член од
- 4 ноември 2010
- Мислења
- 305
- Поени од реакции
- 50
Jakо бришене на постови се додека дискусиата да изгледа во саканиот формат.
И това е големо искуство. Браво.
И това е големо искуство. Браво.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок богаташ искулирај малку.Jakо бришене на постови се додека дискусиата да изгледа во саканиот формат.
И това е големо искуство. Браво.![]()
Богати са ониа земи, во кои одат од другите да работат, а не они да бегат надвор.Ок богаташ искулирај малку.
Bugarive u sve sakaat da se pred nas, pa i u siromastija ne pominaa![]()
Razlikata e vo toa sto ste vo EU a nie ne no platite ni se na isto nivo dali me razbiras.Викторчо, бравос дечко, гледаш Seir.bg
Разликата е дека ако не ми уидисва тука, малка е платата - бегам во страните во ЕУ, дека е по голема.
Вие нема дека да бегате. Това сакат газдите, и додека не се освестите ке ви викат оти е лошо во ЕУ.
Лошо е за них, ке останат малко невработени, со сила ке ги натерат да крадат по малко.
Ама от дека пипе да го разбереш![]()
. Дали некоj е бил скоро во Пиринска Македониjа? Таа цути. А Вардарска?
Целта на темата е - бугарите са сиромашни, во ЕУ е лошо и не требува да влизаме тамо.Razlikata e vo toa sto ste vo EU a nie ne no platite ni se na isto nivo dali me razbiras.Jas ne se falam so mojata plata no cudno mi e nekoj Bugar ke mi kaze deka zemal 500 plata i se fali so toa, a nie zemame 400 evra i kukame deka se malce pari RAZBIRAS?
Целта на темата е - бугарите са сиромашни, во ЕУ е лошо и не требува да влизаме тамо.