vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
Тука се беКај се сега тие што викаа 4-5 спрема 0 ќе заврши ?

Добри сте добри сте,можеше 8-0 да биде ,голманот ви е добар,Буба не се виде!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука се беКај се сега тие што викаа 4-5 спрема 0 ќе заврши ?
Кај се сега тие што викаа 4-5 спрема 0 ќе заврши ?
ахахах мозе ке излезе 3 - 0 ама 5 - 0 не ми се веруе !!како шо се кладевме ја и ти !
Кој идиот што се десило ?Eee неписмени 3 Лигашки Играчи сега сите пари што ќе ги земат од Уефа за настапов ќе им отидат у казна за овој идиотов. Во Тетово се пукало кога бил досуден пеналот гарантирам
--- надополнето: Jul 13, 2011 8:32 PM ---
У Чајџилница се сега собрани на сред улица блокиран пат Тетово-Јажинце...![]()
Мартинче поздрав до тебе соКој се клади со мене дека Партизан во второ полувреме ќе им лупне 3+ гола на Шкендија ?
Мартинче поздрав до тебе со
Морален победник сум ако не ништо друго, од нерешено до 4-0 има голема разлика.. а од 4-0 до 5-0 е мала : )
Шкендија ќе извадела нерешено, факт дека играат со срце луѓето ама искуство и кондиција за цел натпревар со тоа темпо немаат!
Ееееееее Македонци да влезат во игра неможе мора прво нивните да ги стават да играат ццц а ние кога се во наши екипи црвени теписи им ставаме ...Од почеток на второ полувреме Партизан тргна силовито, и се виде дека овие нема да можат да издржат.
И им се виде нивната култура..
Сеуште се чудим зашто штоперски тандем играа Никотович-Бериша, а не Никотович-Мишковски, не да го фалим али Мишковски е измислен за овој!
ахахахахаххах ај види како беше кладбата !! ти викаше 5 + за партизан а ја викав дека нема да биде 5 + за партизан помалце дека ке бидее ...![]()
Илир Елмазовски кога излагаше од игра покажа среден прст накај публикатаКој идиот што се десило ?