Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Локомотива ја читаат како Локомотива бенто Експорт а така се викаа пред десетина години :ROFLMAO:(освен ако во меѓувреме не го вратиле името). Толку знаат и они...
Тоа е,ептен се неписмени,одвај дали имаат завршено и 4 одделение сите што работат во ФФМ и се дел од истата,за срамота се.

Инаку извлекувањето за двојките за Втора лига е одложено...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Aaa е па моја грешка лошо сум разбрал :) !!! Иначе супер соседско дерби :D очекувам добра утакмица па Војводи ги чекаме во Ѓорче :). Позз
--- надополнето: Jul 11, 2011 6:53 PM ---
Само незнам ка кој К*Р е кривицата и ова почнува да ме нервира со имево !!! Или е грешката во ФФМ или кај нас. Ако може некој да провери у Централен Регистар како е името па да нема дилеми повеќе слободно нека постира. Неможе да се зафркаваме ако некој не дупчи и мисли дека ќе се седи со скрстени раце се лажат !!!

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Уште Хари ви прави проблеми со името, според него може у зима да го смените името, а до тогаш Треска ќе си останете...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Да му Е**М се јас на Хари !!! Нашиве викаат дека е сменето името овие не читаат под друго име !!! Сепак мислам во наредниве денови ќе се среди се околу ова ...
--- надополнето: Jul 11, 2011 9:24 PM ---
makedd.png
Само што проверив на Интернет страницата на Централен Регистар на Македонија ... Повелете !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Пишав пред доста време дека името си е сменето уште зимата,некој ме демантираа без врска...
Во наредниве денови треба да играме со Дрита кај нас во Ѓорче изгледа,а вчера сме примиле гол во 93 минута од Руфеја.
Не е битен резултатот,битното е дека момците ја имале играта цело време и напаѓале,воиграни се доста,ме радува тоа.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Пишав пред доста време дека името си е сменето уште зимата,некој ме демантираа без врска...
Во наредниве денови треба да играме со Дрита кај нас во Ѓорче изгледа,а вчера сме примиле гол во 93 минута од Руфеја.
Не е битен резултатот,битното е дека момците ја имале играта цело време и напаѓале,воиграни се доста,ме радува тоа.
Ни тргна со ''браќава'' прво со Ринија, па со Руфеја сега со Дрита :D !!!

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
Клубот си е регистриран во ценрален регистар тоа е многу јасно ние немаме ништо со централен регистар ние сме блокирани од ФФМ , сите членови на клубот до зимската пазуа ке настапуваат под името Треска , а после тоа во името ке има некоја додавка ...

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
Не е никаква случајност зашто ве пишале Треска Шишево:).Вас не ве лаже ФФМ туку ве лаже вашата управа што ви вика дека името е вратено.На вас и на Вардар ви сменети имињата зашто сте фузирани со други тимови и тоа треба да ви е јасно.Вардар одсега ќе биде Вардар 1947 иако пробаа да изманипулираат као демек старото име е вратено.Не е вратено воопшто.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Не е никаква случајност зашто ве пишале Треска Шишево:).Вас не ве лаже ФФМ туку ве лаже вашата управа што ви вика дека името е вратено.На вас и на Вардар ви сменети имињата зашто сте фузирани со други тимови и тоа треба да ви е јасно.Вардар одсега ќе биде Вардар 1947 иако пробаа да изманипулираат као демек старото име е вратено.Не е вратено воопшто.
Незнам за Вардар што и како и не ме ни интересира јас само знам дека ниеден човек од тука нема да дозволи да го вртат како мало дете за ова зошто нервите за некои работи се при крајот !!! Некој што се разбира во правни работи на ФФМ знае како идат овие работи вака може само да нагаѓаме !!! А верувај дека сигурно Треска Шишево не е името на мојот клуб, ако стои така на хартија сигурно не е ...Клубот ќе си го врати името дали за една недела или во Јануари ич Стојко не ме боли веќе кога од Шампиони и поим за фудбал у државава кај што мачкавме се живо и диво, доживеавме суспензии, штрајкови итн, паднавме да играме 3 Лига и да се викаме како што се викаме ќе го кркаме срамот уште малку !!! Ама МАКЕДОНИЈА Ѓ.П. ќе се врати посилна од кога и да е кога тогаш а сите душмани ќе се кријат по ќошови .
Ахх бе Благоја бе и тие педе**ињата околу тебе што го уништивте клубот НИКОГАШ АИР ДА НЕ ВИДИТЕ ОД ПАРИТЕ ШТО ГИ ЗЕМАВТЕ ОД КЛУБОТ ШТО ГО ИСЦИЦАВТЕ, ДУШАТА МУ ЈА УНИШТИВТЕ СВЕ ЖИВО ДА ВИ Е**М !!! ГОСПОД ЌЕ ВИ ПРЕСУДИ НА СИТЕ ДО ЕДЕН !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Куманово иди одмори некаде на планина без интернет,не шири само дезинформации овде.
Како може да не лаже управата кога уште зимата беше вратено старото име значи МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ !
Може имаме некоја мочана забрана од ФФМ,кој кур ги знае,јасно е како ден дека името за во Втора лига е вратено и е Македонија Ѓорче Петров,тоа е тоа,јасно и читко !
Не соли барем памет тука те молам !!!

Значи името е Македонија Ѓорче Петров,штом пишува во централниот регистар,тоа е тоа,името е тоа !
Не може да пишува Македонија Ѓорче Петров,а да се натпреваруваме под име Треска Шишево,нема логика !!!!

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Не може да пишува Македонија Ѓорче Петров,а да се натпреваруваме под име Треска Шишево,нема логика !!!!
тука е проблемот,дали е тоа воопшто вистина?насекаде пишува Треска Шишево или Вардар 1947,е сега некој некого прави будала,но кој кого?инаку јас сум да се вратат старите имиња

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
тука е проблемот,дали е тоа воопшто вистина?насекаде пишува Треска Шишево или Вардар 1947,е сега некој некого прави будала,но кој кого?инаку јас сум да се вратат старите имиња
Тоа е тоа што јас цело време го велам дали е тоа воопшто вистина дека се вратени имињата и кој кого прави будала.Да беше така ќе имаше реакција и од Вардар и од Македонија Ѓорче Петров,а вака штом и двата клуба си премолчија значи нешто смрди.Е,тоа е вистината дека нешто смрди.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Тоа е тоа што јас цело време го велам дали е тоа воопшто вистина дека се вратени имињата и кој кого прави будала.Да беше така ќе имаше реакција и од Вардар и од Македонија Ѓорче Петров,а вака штом и двата клуба си премолчија значи нешто смрди.Е,тоа е вистината дека нешто смрди.
и ти викаш Куманово држава,кого правиш будала?:vozbud:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Целата работа е до ФФМ според нивните правила во кои не сум запознаен и незнам како стојат тие правни работи ние сме Македонија Ѓ.П. ама настапуваме на хартија под Треска зошто 2011 година ја имаме почнато како Треска па изгледа ќе мора да ја гураме полусезонава а од Јануари е друга приказна (ова е мое мислење незначи дека е точно) и од Јануари се реактивира старото име на клубот и се става додавка (Ф.К. Македонија Ѓ.П. 1932) !!!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
за вардар и македонија ѓорче петров тие беа приложени докази дека се со старите имиња и доста веке замараш за имињата

Kajgana Shop

На врв Bottom