- Член од
- 2 март 2005
- Мислења
- 287
- Поени од реакции
- 149
Што ќе правиш бе мангуп? Знаеш ли ти освен патот до градски стадион и градскиот стадион што ќе видиш!? Едно големо ништо!!!STO SAKAME KE PRAVIME TOJ DEN![]()
Што ќе правиш бе мангуп? Знаеш ли ти освен патот до градски стадион и градскиот стадион што ќе видиш!? Едно големо ништо!!!STO SAKAME KE PRAVIME TOJ DEN![]()
Е слатко ги изнасмеа со овој постDo balisti ako sakate da ziveete vo mir i blago sostojba treba da se pokazete kako civilizirani luge i da svatite deka Makedonija e i vasa drzava a toa da go dokazete treba da gi pocituvate simbolite zakonot i plakate danoci na ovaa drzava
Jas kako Makedonec ve podrzuvam vo ovoj duel.
No ne treba da zoboravite deka go igrate ovaj duel kako prestavnik na cela Makedonija i ste Makedoski shampioni za minata sesona.
Pred se stavete gi interesite na vasiot club UEFA nema da tolerira nikavi ispadi kaznite se pregolemi vie go sozdaovte i odrzuvate ovoj klub no i vie mozete da go propadnete.
No pred se i muslimanska & pravoslvana vera katolicka site imaat isto moto da ne predizvikuvaat nasilstvo i omraza pocituvaj go komsijata za da bidis pocituvan.
Pozdrav i so sreka pa se nadevam ke i igrate i vtora runda.
Ќе има сигурно,Канал 5 даваше пренос од Работнички-Транс Нарва,така да Шкендија-Партизан 100% ќе ја дадат.a kje ima prenos na nekoja nasha televizija be?
Сега гледав на нивната програма за во среда и не пишува ништо,како и дае ние што си имаме кабловска ке си ја гледаме на српската^Шкендија -Партизан да ама дали ќе даваат Партизан-Шкендија?![]()
koja programa/Сега гледав на нивната програма за во среда и не пишува ништо,како и дае ние што си имаме кабловска ке си ја гледаме на српската![]()
ваљда на спорт клубkoja programa/
на ртс никогаш немало во програмската шема за спорт...наеднаш вметнуваат ако решат да оди на ртс1...обично на ртс сателитската даваатваљда на спорт клуб
инаку нешто се збореше дека на РТС1 ќе иа, али глеам дека нема у програмската шема за тој ден
99 посто ке даваат на RTS,не сум видел најава али знам дека секоја година ги даваат натпреварите на Партизан дома од 2 и 3 коло!koja programa/
You just go girl!STO SAKAME KE PRAVIME TOJ DEN![]()
Нема врска тоа што ги имаат правата за ЛШ и ЛЕ, не се обврзани и овие предкола да ги пренесуваат.ако има пренос мора на канал5 ги имаат тв правата за ЛШ и ЛЕ
На многу српски портали беше објавено дека највероватно Балисти ќе патуваат во Белград можеби помала бројка но како што пренесуваат порталите сакале да прават нереди што повеќе.Gi snema balistive na forumov mora site da se zaminaiti za Belgrad ama undercover