Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе многу пари оваа Ламелава? Вкупно 20 милиони евра ги коштал Рома... боље ке му биде да се покаже уште одма!:D

Тука се броени и парите кои ќе ги зема како плата, значи 1 или 1,5 мил по сезона, а договорот е на 4-5 години, испаѓа да одбиеш 5-6 мил транферот е околу 14 мил

Честито за Ламела, мислам дека ќе биде добар играч.

Освен Ламела, кого купивте друг и кој ви замина?

Официјално само Ламела, Кркич само лекарските прегледи би го спречиле да не потпише за Рома (недај боже) ама може и тој да се смета како играч на Рома, тој Анхел Валдес од Спортинг Хихон е исто така готова работа ... за одење Дони во Ливерпул, Рисе во Фулам, Серџо ќе си оди исто така и големи се шансите Стекелнбург да потпише, тоа е сега за сега ... :)

сеуште нема ништо официално но бојан и хуан анхел веќе се спомнуваат како нови играчи на рома. исто така зедовме еден 16 годишен дефанзивец од романија, а во заминување се сите голмани (само лобонт останува) и имаме уште 2-3 млади на позајмица и тоа е тоа :)

Ахам.
Вчера видов, повторно дадоа како опција Вивиано да дојде кај вас, иако не сакам :)

Сега и Камени се споменува како можно засилување...Интересно

јас сум за вивиано или стекеленбург....или евентуално ромеро. камени не сум го прател многу многу

Сега и Камени се споменува како можно засилување...Интересно
овај бетар од камен е :s ич н ми се бендисува како голмано поарно да ви остани овај голман шо е Дони поарен е од овој :P КАМЕНОВ

дони ви го пративме во англија во најголемиот ривал :P од голманиве само лобонт останува...:)

овај бетар од камен е :s ич н ми се бендисува како голмано поарно да ви остани овај голман шо е Дони поарен е од овој :P КАМЕНОВ

Абе и јас се си мислам дека овој Камени е слаб голман... го гледав и оној од Аз Алкамар, брани за Аргентина, ама не ми е баш најсигурен ... значи како што спомна Јовановски, само Стекелнбург или Вивиано ...

Абе и јас се си мислам дека овој Камени е слаб голман... го гледав и оној од Аз Алкамар, брани за Аргентина, ама не ми е баш најсигурен ... значи како што спомна Јовановски, само Стекелнбург или Вивиано ...
Стекеленбург ако го земите на КОЊ сте! Звер голман е според мене а овај Вивиано го неам гледано ..

Еве сега видов, значи грешка сум бил, трансферот на Ламела чини околу 20 мил :eek:
-можеби е многу, ама детето го сметаат за голем талент, можеби навистина вреди толку, кај нас е проблемот што ние фановите на Рома не сме навикнати на вакви трансфери :D

ахаххах точно :) последен нормален трансфер беше менез друго се за 0 денари хахаха :)

ахаххах точно :) последен нормален трансфер беше менез друго се за 0 денари хахаха :)

Па да, ма да тука се и Вучиниќ 13-14мил, Сисињо 9 мил, Баптиста 10 мил :) а трансфер од 20 мил сме немале од 2000год. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom